Βίντεο: Ένας αετός «ορμάει» στον Ντόναλντ Τραμπ!

Βίντεο: Ένας αετός «ορμάει» στον Ντόναλντ Τραμπ!

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων συμφώνησε να φωτογραφηθεί με το πουλί σύμβολο των ΗΠΑ, όμως το πτηνό δεν ήταν και τόσο συνεργάσιμο

Βίντεο: Ένας αετός «ορμάει» στον Ντόναλντ Τραμπ!
Ένα... απολαυστικό βίντεο, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ πέφτει «θύμα» ενός αετού έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό TIME, στο πλαίσιο των ανακοινώσεών του για το «Πρόσωπο της Χρονιάς».

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων συμφώνησε να φωτογραφηθεί με έναν αετό, το πουλί - σύμβολο των ΗΠΑ, καθώς αναδείχθηκε «δεύτερη αναπληρωματική προσωπικότητα της χρονιάς» από τους συντάκτες του περιοδικού. 

Το πτηνό όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο από την φωτογράφιση, δεν ήταν και τόσο συνεργάσιμο. Ο τεράστιος αετός, που ονομάζεται «Uncle Sam», αρχικά στέκεται στο χέρι του μεγαλοεπιχειρηματία και προσπαθεί να τον τσιμπήσει στο κεφάλι, χαλώντας του τα μαλλιά, ενώ λίγο μετά, στέκεται δίπλα του στο γραφείο και... προσπαθεί να του τσιμπήσει το χέρι όταν εκείνος το απλώνει για να πάρει κάτι! 

Κλείσιμο
Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ αντιδρά ομολογουμένως με σχετική ψυχραιμία και δεν το... βάζει στα πόδια, όπως ίσως θα έκανε κάθε άνθρωπος, εν τούτοις δεν μπορεί να κρύψει και το φόβο του! 

Στο τέλος μάλιστα του βίντεο ακούγεται να λέει: «
Τι κάνει κανείς για ένα εξώφυλλο! Αυτό το πουλί είναι πραγματικά επικίνδυνο, αλλά όμορφο».

Την ίδια στιγμή, και παρά το σάλο που έχει ξεσπάσει από τις ρατσιστικές δηλώσεις του για τους μουσουλμάνους, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να έχει φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων των ψηφοφόρων.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Τραμπα αναφέρει: «Ουάου, τα ποσοστά μου στις δημοσκοπήσεις που μόλις ανακοινώθηκαν και έχω φτάσει στο ταβάνι!».

Σε δεύτερο μήνυμά του γράφει, μάλιστα, πως αποφάσισε να αναβάλει την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, για όταν θα είναι… πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Αποφάσισα να αναβάλω το ταξίδι μου στο Ισραήλ και να προγραμματίσω τη συνάντησή μου με τον Νετανιάχου σε μεταγενέστερη ημερομηνία αφού θα έχω γίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ», γράφει με σιγουριά ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.
 



Το βίντεο του Time από την φωτογράφιση του Τραμπ με τον αετό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης