Φωτογραφίες: Η συγκινητική επιστροφή των Eagles of Death Metal στο Μπατακλάν

Φωτογραφίες: Η συγκινητική επιστροφή των Eagles of Death Metal στο Μπατακλάν

Οι Αμερικάνοι μουσικοί πέρασαν σήμερα αρκετή ώρα έξω από τον συναυλιακό χώρο, όπου στις 13 του περασμένου μήνα έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο πάνω από 90 άτομα

Φωτογραφίες: Η συγκινητική επιστροφή των Eagles of Death Metal στο Μπατακλάν
Με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, τα μέλη του συγκροτήματος Eagles of Death Metal επέστρεψαν σήμερα στο Θέατρο Μπατακλάν, έναν περίπου μήνα μετά από την αιματηρή επίθεση των τζιχαντιστών στον ίδιο ακριβώς χώρο, κατά τη διάρκεια συναυλίας τους. 

Οι Αμερικάνοι μουσικοί πέρασαν σήμερα αρκετή ώρα έξω από τον συναυλιακό χώρο, όπου στις 13 του περασμένου μήνα έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο πάνω από 90 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας συνεργάτης της μπάντας, διαβάζοντας τις κάρτες με τα μηνύματα που είχαν αφήσει στο σημείο Γάλλοι πολίτες.

Κλείσιμο


Οι Εagles of Death Metal ξαναβρέθηκαν στο Παρίσι μερικές εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μπατακλάν, έπειτα από την πρόσκληση των Ιρλανδών U2 να εμφανιστούν μαζί τους στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους.

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της χθεσινής συναυλίας, ο Μπόνο (frontman των U2) κάλεσε τα μέλη της μπάντας από την Καλιφόρνια να ανέβουν στη σκηνή, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι της Πάτι Σμιθ, «People have the power». «Πριν από μερικές εβδομάδες τους τράβηξαν βίαια από τη δική τους σκηνή. Σήμερα τους προσφέρουμε την δική μας», είπε ο Μπόνο, πριν αγκαλιάσει συγκινημένος τον Τζέσι Χιουζ, τραγουδιστή των EODM.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης