Δείτε βίντεο με τη σύλληψη υπόπτων κατά την επιχείρηση στο Σεν Ντενί

Δείτε βίντεο με τη σύλληψη υπόπτων κατά την επιχείρηση στο Σεν Ντενί

Αστυνομικοί ακούγονται να φωνάζουν σε έναν ύποπτο στα αγγλικά: «Στα γόνατα. Δείξε μου την πλάτη σου»

Δείτε βίντεο με τη σύλληψη υπόπτων κατά την επιχείρηση στο Σεν Ντενί
Τη δραματική σύλληψη δύο υπόπτων στο Σεν Ντενί του Παρισιού κατέγραψαν κάτοικοι του προαστίου της γαλλικής πρωτεύουσας τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η τεράστια αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των βομβιστών των τρομοκρατικών επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής.

Στο παρακάτω βίντεο αστυνομικοί ακούγονται να φωνάζουν σε έναν άντρα στην αγγλική γλώσσα: «Στα γόνατα. Δείξε μου την πλάτη σου». 

Κλείσιμο
Λίγη ώρα αργότερα απεικονίζεται ένας δεύτερος ύποπτος πεσμένος στο έδαφος και περικυκλωμένος από τρεις αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο συλλήψεις καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο μέσα από ένα εμπορικό κέντρο, λίγα μόνο μέτρα από το διαμέρισμα στο οποίο, όπως αποκάλυψε η γαλλική αστυνομία, μια γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε το πρωί της Τετάρτης. Το σημείο όπου έγιναν οι συλλήψεις βρίσκεται, επίσης, κοντά και σε έναν σταθμό του μετρό.



Σημειώνεται ότι η επιχείρηση της αστυνομίας στο Σεν Ντενί ξεκίνησε στις 04:20 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε περί τις 12:30 (ώρα Γαλλίας) με δύο υπόπτους νεκρούς νεκροί και επτά συλληφθέντες. 
 
Στόχος των αστυνομικών δυνάμεων ήταν ο εγκέφαλος των τρομοκρατικών επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι, ο Αμπτέλ Αμίντ Αμπααούντ, για τον οποίο προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται ή βρισκόταν στο κτήριο της Rue du Corbillon, στην Place Jean Jaures, στο προάστιο Σεν Ντενί του Παρισιού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης