Παρίσι: Η παράξενη ιστορία των δύο εξαδέλφων που έπεσαν νεκροί στο Μπατακλάν

Παρίσι: Η παράξενη ιστορία των δύο εξαδέλφων που έπεσαν νεκροί στο Μπατακλάν

Δυο ξαδέλφια που ήταν αχώριστα σε όλη τους τη ζωή, έμειναν αχώριστα και στο θάνατο, καθώς η μοίρα έπαιξε μαζί τους ένα πολύ άσχημο παιχνίδι το βράδυ της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι

Παρίσι: Η παράξενη ιστορία των δύο εξαδέλφων που έπεσαν νεκροί στο Μπατακλάν
Για τα δύο ξαδέλφια  Πιέρ Ινοσέντι και Στεφάν Αλμπερτίνι, μια απόφαση της στιγμής τους οδήγησε στην λάθος θέση την πιο ακατάλληλη στιγμή. Αχώριστοι σε όλη τους τη ζωή, και με μεγάλη αγάπη στην μουσική, δεν έχαναν κάθε ευκαιρία που τους δινόταν να παρακολουθήσουν ζωντανές συναυλίες. Εκείνη την ημέρα θα μπορούσαν να είχαν μείνει στο φημισμένο εστιατόριο που διατηρούν, καθώς η Παρασκευή ήταν μια πολύ φορτωμένη ημέρα. Όμως η μοίρα είχε για αυτούς άλλα σχέδια.

Oι δύο άνδρες μαζί με τον νεαρότερο αδελφό του Iνοσέντι τον Σαρλ ήταν συνιδιοκτήτες ενός φημισμένου ιταλικού εστιατορίου στο προάστιο Neuilly-su-Seine του Παρισιού, το οποίο βρισκόταν στην κατοχή της οικογένειας εδώ και τρεις ολόκληρες γενιάς. Η εξέλιξη της ζωής τους θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική αν εκείνη την Παρασκευή δεν είχαν αποφασίσει να πάνε στο Μπατακλάν αφού αυτή τη φορά ο σεφ του μαγαζιού συμφώνησε να μείνει στην θέση τους έτσι ώστε αυτοί να πάνε στην συναυλία.

Κλείσιμο
Πριν πάνε στο Μπατακλάν, τα δύο ξαδέλφια σταμάτησαν σε ένα μπαρ για ένα ποτό, απ' όπου ο Ινοσέντι έστειλε μέσω του Facebook μία κοινή τους φωτογραφία, που συνοδευόταν από το σχόλιο «Rock!». Λιγότερο από μία ώρα αργότερα και οι δύο κείτονταν νεκροί στο πάτωμα του Μπατακλάν, χτυπημένοι από τα πυρά ενός από τους τρεις τρομοκράτες που πυροβόλησαν αδιακρίτως προς το κοινό που παρακολουθούσε τη συναυλία.



Όπως λέει ο πατέρας του, «πυροβολήθηκαν την ώρα που στέκονταν στο μπαρ του Μπατακλάν». Οι δυο τους ήταν αχώριστοι από την ηλικία των 6, και είχαν κοινό πάθος την αγάπη τους για την ροκ και την ποπ μουσική. Ως νεαροί συνέχεια ήταν ανακατεμένοι σε κάποια μπάντα στην οποία έπαιζαν με συμμαθητές τους, με τον Ινοσέντι στα φωνητικά και τον Αλμπερτίνι στην κιθάρα.

Και στους δυο άρεσαν πολύ οι συναυλίες και παρακολουθούσαν όσες περισσότερες μπορούσαν σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν είχαν ταξιδέψει. Η αγάπη τους για την μουσική δεν τους απέτρεψε από το να φτιάξουν ένα πετυχημένο εστιατόριο, το Livio, το οποίο έχει καταφέρει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο Παρίσι με πελάτες μεταξύ άλλων την Μπριζίτ Μπαρντό, τον Σαρκοζί, τον γνωστό ποδοσφαιριστή Ιμπραϊμοβιτς και πολλούς άλλους. 

Ο θάνατός τους συγκλόνισε την περιοχή που βρίσκεται το εστιατόριο, καθώς οι δυο νεκροί εξάδελφοι ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στους γείτονες. Έξω από το εστιατόριο δεκάδες γνωστοί και φίλοι των νεκρών αφήνουν εδώ και μέρες λουλούδια και μικρά κεράκια, καθώς και αφιερώσεις για τον άδικο θάνατό τους.

«Η μόνη ανακούφισή μου είναι ότι γνωρίζω πως σκοτώθηκαν αμέσως» είπε ο πατέρας του Ινοσέντι, συμπληρώνοντας ότι όλο αυτό έγινε όταν έκαναν κάτι που αγαπούσαν πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. «Δεν γνώριζαν τι τους χτύπησε, πέθαναν αμέσως» κλείνει συγκινημένος ο τραγικός πατέρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης