Αυτοί είναι οι πέντε τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι

Αυτοί είναι οι πέντε τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι

23 συλλήψεις από την γαλλική αστυνομία σε 168 επιχειρήσεις την νύχτα της Κυριακής - Μέσα από τα χέρια τους έχασαν οι Γάλλοι τον όγδοο δράστη - Επέβαινε σε αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έρευνα στα σύνορα με Βέλγιο λίγες ώρες μετά την επίθεση - Τι λέει ο Γάλλος εισαγγελέας για τον τρομοκράτη που πέρασε από τη Λέρο - Πάνω από 20 συλλήψεις σε 168 επιχειρήσεις σε όλη τη Γαλλία 

Πέντε από τους εφτά τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το Παρίσι και  σκοτώθηκαν την νύχτα της Παρασκευής έχουν πλέον ταυτοποιηθεί από τις γαλλικές αρχές.

Το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε πως ένας από τους δράστες του μακελειού στο Μπατακλάν ήταν ο Σαμί Αμιμούρ
, γάλλος υπήκοος, ενώ πέμπτος τρομοκράτης είναι ο Αχμάντ Αλμοχαμάντ, που πέρασε από τη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου και ανατινάχθηκε έξω από το Stade de France. Οι αρχές έχουν ακόμη ταυτοποιήσει τον Ομάρ Ισμαήλ Μουσταφάι
, που συμμετείχε στην σφαγή του Μπατακλάν, τον Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ, που αυτοανατινάχθηκε στο Comptoir Voltaire καφέ και τον Μπιλάλ Χαντφί, επίσης έναν από τους βομβιστές αυτοκτονίας έξω από το στάδιο.

Υπενθυμίζεται πως ένας όγδοος τρομοκράτης, ο Σελάχ Αμπντεσλάμ, αδερφός του νεκρού Ιμπραήμ, καταζητείται από τις αρχές, που τον άφησαν να ξεφύγει μέσα από τα χέρια τους λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις, καθώς περνούσε τα σύνορα για το Βέλγιο.


Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τους τρομοκράτες που συμμετείχαν στις επιθέσεις
-Θέατρο Μπατακλάν
Τρεις ήταν οι δράστες που αιματοκύλησαν το θέατρο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ροκ συναυλία. Και οι τρεις είναι νεκροί: Δύο ανατινάχθηκαν με τα γιλέκα που φορούσαν, ενώ ο τρίτος σκοτώθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών. Ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας ήταν ο Ομάρ Ισμαήλ Μοσταφάι, που αναγνωρίστηκε βάσει δακτυλικών αποτυπωμάτων από ένα κομμένο δάχτυλο που βρέθηκε στο σημείο. Γεννήθηκε στο Κουρκουρόν και προσευχόταν σε ένα τέμενος του προαστίου Σαρτρ. Σύμφωνα με τούρκο αξιωματούχο, οι τουρκικές αρχές είχαν ενημερώσει τη Γαλλία πως ο άντρας αυτός είναι επικίνδυνος και ζητούσαν πληροφορίες για το αν βρίσκεται σε γαλλικό έδαφος. Ο Μοστεφάι είχε μπει στην Τουρκία το 2013, όμως δεν υπήρχε επίσημη καταγραφή εξόδου του από τη χώρα. Τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Ιούνιο του 2015, οι αρχές ζήτησαν από τη Γαλλία ενημέρωση, η οποία πάντως δεν ήρθε ποτέ. 


Ο Ομάρ Ισμαήλ Μοσταφάι 

Ένας ακόμα δράστης ταυτοποιήθηκε την Δευτέρα, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό εάν πρόκειται για τον δεύτερο καμικάζι ή για τον άντρα που πυροβολήθηκε από την αστυνομία. Πρόκειται για τον Σαμί Αμιμούρ, γεννημένο στο Παρίσι το 1987 και οποίος ζούσε στο προάστιο Ντρανσί. Εργαζόταν σαν οδηγός λεωφορείου και ήταν και αυτός γνωστός στις αρχές, λόγω της εμπλοκής του σε υπόθεση του 2012, αφού είχε τεθεί υπό ανάκριση και δικαστικό έλεγχο μετά την προσπάθειά του να μεταβεί στην Υεμένη. Αυτός εξαφανίστηκε το φθινόπωρο του 2013 και εκείνη τη χρονιά είχε εκδοθεί εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης.


Ο Σαμί Αμουμίρ

Η ταυτότητα του τρίτου μακελάρη του Μπατακλάν παραμένει άγνωστη.

-Λεωφόρος Βολτέρ
Ο Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ, που αναφέρεται και ως Μπραχίμ Αμπντεσλάμ, 31 ετών, είναι ένας από τα τρία αδέρφια που πιστεύεται ότι συμμετείχαν στις επιθέσεις. Εχει ταυτοποιηθεί σαν ο άνθρωπος που νοίκιασε ένα αυτοκίνητο SEAT που χρησιμοποιήθηκε για τις επιθέσεις. Πυροδότησε το γιλέκο αυτοκτονίας που φορούσε στο Comptoir Voltaire καφέ, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά έναν περαστικό.
 
-Stade de France
Τρεις καμικάζι αυτοκτονίας σκοτώθηκαν γύρω από το στάδιο, πυροδοτώντας τα γιλέκα τους. Ένας ήταν ο Μπιλάλ Χαντφί, ηλικίας 19 ή 20 ετών, που ζούσε στο Βέλγιο. 


Ο Μπιλάλ Χαντφί

Δεύτερος ο 25χρονος Αχμέντ Αλμοχαμέντ. Πρόκειται για τον άντρα, το διαβατήριο του οποίου βρέθηκε στον τόπο όπου ανατινάχθηκε. Ο άντρας είχε περάσει και είχε καταγραφεί ως πρόσφυγας στη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου. Τα δακτυλικά αποτυπώματά του ταιριάζουν με αυτά του άνδρα που είχε καταγραφεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μολέ. «Σε αυτό το στάδιο, μολονότι η αυθεντικότητα του διαβατηρίου στο όνομα Άχμαντ αλ Μοχάμαντ, γεννηθέντα στις 10 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ιντλίμπ, στη Συρία, χρειάζεται να επαληθευτεί, υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στα δακτυλικά αποτυπώματα του καμικάζι και αυτών που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στην Ελλάδα τον Οκτώβριο», σημειώνει ο ίδιος στην ανακοίνωση.
Για τον τρίτο νεκρό τρομοκράτη στο σημείο δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση. 


«Χτενίζουν» τη χώρα οι αστυνομικοί: 168 επιχειρήσεις σε όλη τη Γαλλία
Με αμείωτη ένταση και με περισσότερες από 20 συλλήψεις σε όλη τη χώρα συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στη Γαλλία προκειμένου να εντοπιστούν συνεργοί των τρομοκρατών που αιματοκύλισαν το Παρίσι.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν εκτεταμένες έρευνες και 162 επιχειρήσεις στην Τουλούζ, την Λυόν, την Γκρενόμπλ, το Καλαί και σε προάστια του Παρισιού. Τουλάχιστον μία από τις επιχειρήσεις αυτές που έγιναν την νύχτα της Κυριακής σε γαλλικές πόλεις σε όλη την επικράτεια, συνδέεται άμεσα με το τρομοκρατικό χτύπημα της Παρασκευής, καθώς οι αρχές ερεύνησαν στο προάστιο του Παρισιού Μπομπινί το σπίτι και ανέκριναν την οικογένεια του Σαμί Αμουμίρ, ενός από τους δράστες του Μπατακλάν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην Τουλούζ, οι ειδικές μονάδες της γαλλικής αστυνομίας συνέλαβαν τρία άτομα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν και πώς σχετίζονται με τις επιθέσεις στο Παρίσι, ενώ κατασχέθηκε και οπλισμός. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι συλλήψεις έγιναν και στην πόλη Γκρενόμπλ όπου και κατασχέθηκαν και όπλα. Στην Τουλούζ το 2012 ο Ισλαμιστής Μοχάμεντ Μερά είχε σκοτώσει τρία μικρά εβραιόπουλα, έναν ραβίνο και τρεις αλεξιπτωτιστές.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό BMFTV, κατά την έφοδο της αστυνομίας σε κτήριο στην Λυόν, εντοπίστηκαν όπλα, μεταξύ των οποίων και ρουκετοβόλο, που μεταφέρθηκε στα εργαστήρια του Παρισιού για εξέταση. Από το σημείο συνελήφθησαν πέντε ύποπτοι, χωρίς προς το παρόν, να υπάρχει άμεση σύνδεσή τους με τα γεγονότα του Παρισιού. Ψάχνουν παντού τον όγδοο ύποπτο
Εκτός των επτά δραστών, που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων σε έξι διαφορετικά σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, υπάρχει και άλλος ένας, γαλλικής εθνικότητας, ο οποίος νοίκιασε ένα αυτοκίνητο Polo, μάρκας Volkswagen, το οποίο εθεάθη έξω από το συναυλιακό χώρο Μπατακλάν, όπου 89 άνθρωποι εκτελέστηκαν από τους τζιχαντιστές.

Ο άνδρας αυτός, μάλιστα, που παραμένει ασύλληπτος, είναι, σύμφωνα με Γάλλους αξιωματούχους, αδερφός ενός εκ των επτά συλληφθέντων στο Βέλγιο. Το απόγευμα της Κυριακής η γαλλική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία ενός άνδρα που γεννήθηκε στο Βέλγιο και φέρεται να είναι ο όγδοος δράστης του πολύνεκρου μακελειού της Παρασκευής.

Πρόκειται για τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, γαλλικής εθνικότητας, που γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1989 στις Βρυξέλλες. Εις βάρος του εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης, αφού το ανθρωποκυνηγητό, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, επεκτείνεται σε όλη την Ευρώπη.


Τον σταμάτησαν σε έλεγχο, έλεγξαν τα στοιχεία του και τον άφησαν να φύγει
Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με το κανάλι BFM TV, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, «δεν βρισκόταν μεταξύ των επτά νεκρών δραστών ή των ανδρών που, μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί στο Βέλγιο» ως ύποπτοι για διασύνδεση με το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία.

Ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι η αστυνομία σταμάτησε, το βράδυ του Σαββάτου, τρεις άνδρες στα σύνορα της Γαλλίας με το Βέλγιο, αλλά, από τη στιγμή που τα ονόματά τους δεν βρίσκονταν σε καμία λίστα καταζητουμένων, τους επιτράπηκε να συνεχίσουν -πιθανότατα κατευθύνονταν στη βελγική συνοικία Μολενμπέκ, όπου από το Σάββατο έχουν γίνει οκτώ συλλήψεις, όλες για σχέση με τις επιθέσεις στο Παρίσι. Μεταξύ αυτών των ανδρών βρισκόταν, κατά πληροφορίες, και ο καταζητούμενος, πλέον, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.Το Μολενμπέκ είναι μια λαϊκή συνοικία, όπου ζουν πολλοί μετανάστες. Εδώ και 20 χρόνια, εκεί είχαν διαμείνει οι δράστες πολλών τζιχαντιστικών επιθέσεων, από το δολοφόνο του διοικητή Μασούντ το 2001 στο Αφγανιστάν έως τον δράστη του φονικού στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών, τον Μέχντι Νεμούς, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, τον Μάιο του 2014.
Ελεύθερος ο τρίτος αδερφός Αμπντεσλάμ που είχε συλληφθεί στο Βέλγιο
Ένας τρίτος αδερφός Αμπντεσλάμ (εκτός από τον ύποπτο που διαφεύγει και τον νεκρό τρομοκράτη που ταυτοποιήθηκε στο Μπατακλάν), του οποίου το μικρό όνομα είναι κατά πάσα πιθανότητα Μοχάμεντ (αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί), θεωρείται πως έχει συλληφθεί μαζί με άλλους έξι υπόπτους στην περιοχή Μολενμπέκ των Βρυξελλών, σε επιχείρηση της αστυνομίας που έλαβε χώρα το Σάββατο. Ο ίδιος, ο πατέρας του και η νύφη του βρίσκονταν υπό κράτηση και ανακρίθηκαν από τις αρχές για πολλές ώρες, ενώ όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Δευτέρας.


ΣΧΟΛΙΑ (21)

μια λυση αποτελεσματικη

να αφαιρεθει απο ολους τους ισλαμιστες - η όποια υπηκοοτητα εχουν και να φυγουν απ την ευρωπη.- τελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.- ολοι εξω.

γόρδιος

Μήπως να γίνει το ίδιο και σε όλους τους Ευρωπαιστές-Δυτικιστές που βρίσκονται στην μέση Ανατολή;

dimis

Το βρίσκω απόλυτα την μοναδική λύση έξω από την Ευρώπη όλοι οι βρωμιάρηδες εδώ και τώρα το κακό το χτυπάς στο κεφάλι χωρίς δεύτερη σκέψη.

ειδατε ?

Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥς ΤΟΥς ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΦΩΤΟ, κανονικα οπως πρεπει- για να ξερει ο κοσμος και να εντοπιστουνε...........οχι σαν εδω που η συριζομαφια τους προστατευει και η ΕΣΗΕΑ δινει αιθουσες σε ξηροκουφοντινες για συμπαρασταση.

αλαχουακμπαρ

θα εννοεις και τους 12θειστες της μεσσηνιας, ετσι; πραγματι, ωραιο αβαβα το εκαναν οι συριζαιοι...

ΘΧΣ.....Το σχίσμα των Μουσουλμάνων (ΜΕΡΟΣ 2)

Και τα δύο ρεύματα αποδέχονται τους Πέντε Πυλώνες της Πίστης: Ομολογία της Πίστης, Προσευχή, Φόρος ελεημοσύνης, Νηστεία, Προσκύνημα στη Μέκκα. Οι Σιίτες προσθέτουν και την τήρηση της διδασκαλίας των 12 ιμάμηδών. Ο πρώτος απ αυτούς είναι ο Αλή και ο τελευταίος ο Μουχάμεντ αλ Μάχντι. Σύμφωνα με τη σιιτική παράδοση, ο αλ Μάχντι αναλήφθηκε στους ουρανούς και θα έλθει πάλι στη γη προκειμένου να σώσει τους ευσεβείς και να τιμωρήσει τους ασεβείς. Θα ακολουθήσει τρομερός πόλεμος μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού. Το καλό θα θριαμβεύσει και θα επικρατήσει αιώνια ειρήνη στον κόσμο. Στο Ιράν πολλοί θεωρούν ως 13ο ιμάμη τον αγιατολάχ Ρουχολά Χομεϊνί, ο οποίος ηγήθηκε της ιρανικής επανάστασης εναντίον του καθεστώτος του σάχη. Σήμερ,α ο πληθυσμός των Σιιτών εκτιμάται στα περίπου 220.000.000 άτομα, δηλαδή στο 15% του συνολικού μουσουλμανικού πληθυσμού. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και διάφορες αιρέσεις και δόγματα του σιιτισμού....Πάνω από τα τρία τέταρτα των Σιιτών κατοικούν στο Ιράν, το Ιράκ, το Αζερμπαϊτζάν, τον Λίβανο, το Μπαχρέιν, την Τουρκία, το Πακιστάν και την Ινδία. Η αμερικανική εισβολή και κατοχή του Ιράκ, ο εμφύλιος στη Συρία και οι διαρκείς συγκρούσεις στον Λίβανο επέτειναν τις προαιώνιες διαφορές των δύο δογμάτων του Ισλάμ. Δυτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι στους κόλπους των Σιιτών δημιουργούνται και δρουν πολλές εξτρεμιστικές ομάδες. Η η Αλ Κάιντα, οι Ταλιμπάν και το ISIS είναι σουνίτες και στρέφονται κατά του σιιτισμού....

astanapane

Τα ίδια αισχρά αίσχη κάνετε και εσείς. Αλλά επειδή σας έχει κράξει όλος ο κόσμος. Τα τραβάτε και τα γυρίζετε και μπροστά κάνετε δήθεν τους "ειρηνοποιούς" ενώ πίσω σφάζετε και εσείς. Να πάτε στον αγύριστο εσείς και ο απατεώνας ψυχανώμαλος βρωμομωάμεθ σας, ο βόθρος της γής. Σας έχει μάθει όλος ο κόσμος, πόσο διεστραμμένοι εγκληματίες και φονιάδες είσαστε.

dariush

Sunni and Shia Terrorism Differences that Matter COL Thomas F. Lynch West Point 2008, λεει οτι "..Shia expatriates are refugees from the Iranian revolution" and reflexively against terrorism

ΘΧΣ......Το σχίσμα των Μουσουλμάνων και η πολύνεκ

Μετά τον θάνατο του Προφήτη Μωάμεθ το 632 μ.Χ., οι οπαδοί του γαμπρού του, ιμάμη Αλή, ισχυρίστηκαν πως μόνο οι στενοί συγγενείς του Προφήτη θα έπρεπε να τον διαδεχθούν ως ανώτατοι θρησκευτικοί ηγέτες των μουσουλμάνων. Ο Αλή ήταν ξάδελφος του Μωάμεθ και σύζυγος της κόρης του Φατίμα. Ο ισχυρισμός τους έφερε σε αντίθεση με μερίδα πιστών οι οποίοι θεωρούσαν ότι οποιοσδήποτε ενάρετος μουσουλμάνος θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Μωάμεθ χωρίς να προέρχεται απαραίτητα από το οικογενειακό του περιβάλλον. Οι μουσουλμάνοι που ακολούθησαν τον Αλή ονομάστηκαν οπαδοί του Αλή (Σιάτ Αλή στα αραβικά ή εν συντομία Σιίτες). Η πλειοψηφία των πιστών ωστόσο, εξέλεξε ως χαλίφη τον Αμπού Μπάκρ έναν από τους πρώτους πιστούς του Προφήτη. Έτσι, οι πιστοί χωρίστηκαν αναλόγως με το ποια γραμμή διαδοχής ακολουθούσαν. Τον Μπάκρ διαδέχθηκε ο Ομάρ και αυτόν με τη σειρά του ο Οθμάν. Ο τελευταίος δολοφονήθηκε εν ώρα προσευχής το 656 και τη θέση του κατέλαβε ο Αλή. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ένα όργιο βίας και αίματος μεταξύ των μουσουλμάνων...Οι Σιίτες ηττήθηκαν, αλλά διατήρησαν τις κοινότητές τους σε πολλές περιοχές του μουσουλμανικού κόσμου και συσπειρώθηκαν γύρω από τον συνονόματο ανήλικο εγγονό του Αλή. Από την άλλη πλευρά, ο γιός του κυβερνήτη της Δαμασκού, ο Γιαζίντ ίδρυσε τη δυναστεία των Ομμεϋάδών και η θέση του χαλίφη έγινε κληρονομική. Οι οπαδοί του χαλίφη ονομάστηκαν Σουνίτες (από τη λέξη Σούνα), δηλαδή πιστοί στην παράδοση, στις συνήθειες και στο κήρυγμα του Προφήτη Μωάμεθ...Οι Σουνίτες εμμένουν στην πιστή τήρηση του Κορανίου. Παράλληλα, αποδέχονται ως στυλοβάτες του Ισλάμ τους τρεις πρώτους χαλίφες (Αμπου Μπακρ, Ομάρ και Οθμάν), καθώς και τον χαλίφη Μωαβία, πατέρα του Γιαζίντ. Η μουσουλμανική θρησκεία έχει δύο αναφορές. Το Κοράνιο και τις Χαντίθ, δηλαδή τις προφορικές οδηγίες για τον τρόπο λατρείας και ζωής τον οποίο πρέπει να ακολουθούν οι πιστοί. Το Κοράνιο και οι Χαντίθ προσδιορίζουν τη Σαρία, δηλαδή τους κανόνες που διέπουν θέματα ιδιοκτησίας, κληρονομιάς, γάμου, διαζυγίου, συμβόλαια, συμφωνητικά, εμπορικές και τραπεζικές συναλλαγές, επενδύσεις, δάνεια, υποθήκες κ.α. Όλες οι παραπάνω πράξεις θα πρέπει να συνάδουν με τους ισλαμικούς νόμους. Οι Σουνίτες ακολουθούν τις δικές τους Χαντίθ οι οποίες περιλαμβάνονται σε έξι κωδικοποιημένες συλλογές. Οι Σιίτες αποδέχονται διαφορετική έκδοση των Χαντίθ και δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στα κηρύγματα του Αλή και των απογόνων του. Οι Σιίτες επίσης αποδέχονται την Μουτά, δηλαδή τον γάμο για προσυμφωνημένο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

νικο

Ηθικο διδαγμα λοιπον ,περα απο τα σχισματα και τα πιστευω τους, δεν υπάρχουν αθώοι μουσουλμάνοι, όπως δεν υπήρχαν το 1940 αθώοι Γερμανοί, τότε που, απλά, έκλειναν τα παταθυρα για να μην ακούν τις κραυγές των εβραίων.

Pios einai Profitis

Gia na esai Profitis xriatai kai merikes profiteis .O mohammed den exei kamia profitia .Den einai kan enas profitis ala enas psevdoprofitis pou dimiourgise arosti triskeia ,o idios itan psixika arostos .episis itan epileptikos.ti perimi kanis apo enan psixopati .na des ekseliksi tou mohammed

Ισλαμο-Αριστερά

Και η μόνη έννοια του Δρ Μουντζάλα είναι μήπως σκληρύνει η ευρωπαϊκή πολιτική για τους "πρόσφυγες". Ο βαψομαλλιάς (με άσπρη ρίζα...) γιατρουδάκος λειτουργεί σαν πρόεδρος ΜΚΟ του Σόρος....

ΘΧΣ

Η Γαλλία παρέδωσε επιθετικά όπλα στους Σύρους ισλαμιστές αντάρτες το 2012, παρά το ευρωπαϊκό εμπάργκο που είχε επιβληθεί από το 2011. Αυτοί οι αντάρτες, που εξόπλιζε ο Ολάντ, είναι ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) και άλλοι μετριοπαθείς ισλαμιστές που τώρα πλέον έχουν συμμαχήσει ανοιχτά με την Αλ Κάιντα στη Συρία, δηλαδή το Μέτωπο Αλ Νούσρα. Ο Ολάντ και η χώρα του εξόπλιζαν, δηλαδή, τους τζιχαντιστές.

Κως

Σωστός. Οι Αμερικανοί πλήρωσαν 500 000 000 για να εκπαιδευόσουν 5000 αντάρτες στη Συρία . Και ο Ομπαμα το παραδέχθηκε. Στο τέλος μέτρησαν περίπου 50 )))) Που είναι οι υπόλοιποι 4450 ??? Τα όπλα τους ? Μερικές φορές καλό είναι να βλέπουμε και λίγο πιο μακριά από τη μύτη μας.

RR

Φαντάσου να είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα είχανε βγάλει 50 ταξιδιωτικές οδηγίες. Δεν έγινε όμως γιατί το λαγωνικό ο Πανούσης, όχι ο Τζημάκος ό άλλος ήτανε γάτα με πέταλα.

georgee

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΜΕ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥΖΑΛ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΙΑ ΜΗΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ? ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης