Κλίντον: Το ISIS δεν πρέπει να περιοριστεί,πρέπει να ηττηθεί
Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο δεύτερο ντιμπέιτ των υποψηφίων για το χρίσμα των Δημοκρατικών
UPD:
Οι επιθέσεις στο Παρίσι τράβηξαν το ενδιαφέρον του δεύτερου ντιμπέιτ των υποψηφίων για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016, με αφορμή τις συνέπειες που θα έχουν για την αμερικανική στρατηγική στη συριακή κρίση.
Στην αρχή της τηλεοπτικής συζήτησης, στο Ντε Μόιν (Άιοβα), τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των επιθέσεων στο Παρίσι.
Η Κλίντον στην εναρκτήρια τοποθέτησή της υπογράμμισε ότι «πρέπει να επιδείξουμε αποφασιστικότητα προκειμένου ο κόσμος να ενωθεί και να καταστρέψει τη ριζοσπαστική τζιχαντιστική ιδεολογία που κινεί οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, μια τρομοκρατική οργάνωση βάρβαρη, ανελέητη».
Χαρακτηρίζοντας το ΙΚ την κυριότερη διεθνή τρομοκρατική απειλή, η πρώην υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι η οργάνωση αυτή «δεν μπορεί να περιοριστεί. Πρέπει να ηττηθεί».
Κλείσιμο
«Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο εναντίον του ισλάμ», επέμεινε η Κλίντον, «βρισκόμαστε σε πόλεμο εναντίον του βίαιου εξτρεμισμού».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.