Βίντεο σοκ: Νήπιο ακροβατεί σε περβάζι παραθύρου στον όγδοο όροφο πολυκατοικίας

Βίντεο σοκ: Νήπιο ακροβατεί σε περβάζι παραθύρου στον όγδοο όροφο πολυκατοικίας

Για δύο βασανιστικά λεπτά, το παιδάκι στέκεται στο λεπτό περβάζι του παραθύρου ενός διαμερίσματος ενώ οι γονείς του... πέρα βρέχει

Βίντεο σοκ: Νήπιο ακροβατεί σε περβάζι παραθύρου στον όγδοο όροφο πολυκατοικίας
Σφίξιμο στο στομάχι προκαλεί ένα βίντεο που δημοσίευσε σήμερα ο ιστότοπος του Russia Today και το οποίο δείχνει ένα νήπιο ηλικίας περίπου δύο ετών να «ακροβατεί» σε ένα ψηλό περβάζι παραθύρου για περίπου δύο λεπτά, ενώ οι γονείς του παραμένουν... άφαντοι.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τράβηξε ένας ανήσυχος γείτονας της οικογένειας του μικρού, στο Μιας της Ρωσίας, αφού φυσικά κάλεσε την αστυνομία.



Για δύο βασανιστικά λεπτά, το παιδάκι στέκεται στο λεπτό περβάζι του παραθύρου ενός διαμερίσματος που βρίσκεται στον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας, με μόλις ένα μικρό βήμα να το χωρίζει από το θάνατο.
Κλείσιμο

Ευτυχώς, το ατρόμητο αγοράκι σύντομα βαρέθηκε με τα ακροβατικά του και αποφάσισε να μπει ξανά στο σπίτι.



Όπως αναφέρει η New York Post, μετά από τον σάλο που προκλήθηκε στη Ρωσία για την εγκληματική αμέλεια που επέδειξαν οι γονείς του παιδιού, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε τραγωδία, ένας εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε σήμερα ότι αισθάνονται σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης