Το Spiegel έκανε τη Μέρκελ «Μητέρα Τερέζα»

Το Spiegel έκανε τη Μέρκελ «Μητέρα Τερέζα»

Οι πολιτικές της διαιρούν την Ευρώπη, γράφει στη λεζάντα το γερμανικό περιοδικό με αφορμή τη στάση της Γερμανίδας Καγκελαρίου στο μεταναστευτικό

Το Spiegel έκανε τη Μέρκελ «Μητέρα Τερέζα»
«Μητέρα Άνγκελα» αποκαλεί στο σημερινό του πρωτοσέλιδο το γερμανικό περιοδικό Spiegel την Άνγκελα Μέρκελ σε μια προφανή αναφορά στη Μητέρα Τερέζα με αφορμή τη στάση της Γερμανίδας Καγκελαρίου για το μεταναστευτικό.

«Οι πολιτικές της διαιρούν την Ευρώπη» γράφει στη λεζάντα το περιοδικό σχολιάζοντας τις διαφορές ακόμα και στο εσωτερικό της Γερμανίας μετά την πρόσφατη απόφαση του Βερολίνου αρχικά να αναστείλει τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους Σύρους πρόσφυγες και στη συνέχεια να προχωρήσει σε επαναφορά των συνοριακών ελέγχων στα σύνορα με την Αυστρία.

Το περιοδικό επισημαίνει ότι οι ευρωπαίοι εταίροι της Γερμανίδας Καγκελαρίου αλλά και οι κυβερνητικοί εταίροι πιστεύουν ότι έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα δείχνοντας συμπόνοια στο συγκεκριμένο θέμα.

Κλείσιμο
«Η πρόκληση είναι να παραμείνουμε ήρεμοι, να μην πανικοβληθούμε ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες. Μπορούμε να το κάνουμε;» αναρωτιούνται οι συντάκτες του άρθρου του Spiegel.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης