«Μητέρα Άνγκελα» αποκαλεί στο σημερινό του πρωτοσέλιδο το γερμανικό περιοδικό Spiegel την Άνγκελα Μέρκελ σε μια προφανή αναφορά στη Μητέρα Τερέζα με αφορμή τη στάση της Γερμανίδας Καγκελαρίου για το μεταναστευτικό.
«Οι πολιτικές της διαιρούν την Ευρώπη» γράφει στη λεζάντα το περιοδικό σχολιάζοντας τις διαφορές ακόμα και στο εσωτερικό της Γερμανίας μετά την πρόσφατη απόφαση του Βερολίνου αρχικά να αναστείλει τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους Σύρους πρόσφυγες και στη συνέχεια να προχωρήσει σε επαναφορά των συνοριακών ελέγχων στα σύνορα με την Αυστρία.
Το περιοδικό επισημαίνει ότι οι ευρωπαίοι εταίροι της Γερμανίδας Καγκελαρίου αλλά και οι κυβερνητικοί εταίροι πιστεύουν ότι έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα δείχνοντας συμπόνοια στο συγκεκριμένο θέμα.
«Η πρόκληση είναι να παραμείνουμε ήρεμοι, να μην πανικοβληθούμε ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες. Μπορούμε να το κάνουμε;» αναρωτιούνται οι συντάκτες του άρθρου του Spiegel.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.