ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος ζητεί από το Κογκρέσο νέο νόμο για την οπλοκατοχή
Ο Τζος Έρνεστ, εκπρόσωπος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, υπογράμμισε ότι το Κογκρέσο θα μπορούσε να λάβει «λογικά» μέτρα για να περιοριστούν αυτού του είδους τα δράματα που πλέον έχουν γίνει «πολύ συχνά» στις Ηνωμένες Πολιτείες
Να νομοθετήσει ένα νέο πλαίσιο για την οπλοκατοχή, την πώληση και τη χρήση όπλων κάλεσε εκ νέου ο Λευκός Οίκος το αμερικανικό Κογκρέσο, με αφορμή την τραγωδία με την εκτέλεση των δύο δημοσιογράφων στη Βιρτζίνια.
Εκφράζοντας τη θλίψη του για την τραγωδία, ο Τζος Έρνεστ, εκπρόσωπος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, υπογράμμισε ότι το Κογκρέσο θα μπορούσε να λάβει «λογικά» μέτρα για να περιοριστούν αυτού του είδους τα δράματα, τα οποία πλέον έχουν γίνει «πολύ συχνά» στις ΗΠΑ.
Από την πλευρά της, η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016 και πρώην ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον, τόνισε ότι «θα πρέπει να αναλάβουμε δράση και να σταματήσουμε τη βία, δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο».
Σε μήνυμά που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, η Κλίντον ανέφερε ότι «προσεύχεται για τις οικογένειες των θυμάτων», του Άνταμ Γουόρντ και της Άλισον Πάρκερ.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.