Απίστευτο! Μεθυσμένοι οι πιλότοι αεροσκάφους με προορισμό τα Χανιά
Η πτήση θα πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Όσλο της Νορβηγίας στα Χανιά, με 100 επιβάτες - Τελικά το πλήρωμα αντικαταστάθηκε και η πτήση πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση πέντε ωρών
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση - αποκάλυψη ότι συνελήφθη, το Σάββατο, στην Νορβηγία μεθυσμένο το πλήρωμα αεροσκάφους που θα πετούσε με προορισμό την Κρήτη.
Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ του «Μέγκα» ανώνυμο τηλεφώνημα αποκάλυψε πως ο κυβερνήτης, ο συγκυβερνήτης και δύο μέλη του πληρώματος βρέθηκαν να έχουν καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο. Οι δύο πιλότοι και τα μάλη του πληρώματος συνελήφθησαν λίγο πριν την απογείωση.
Η πτήση θα πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Όσλο της Νορβηγίας στα Χανιά, με 100 επιβάτες. Τελικά το πλήρωμα αντικαταστάθηκε και η πτήση πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση πέντε ωρών.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς