Κίνα: Καναδή έριξε Κινέζα από το Σινικό Τείχος και πλήρωσε 96.000 δολάρια αποζημίωση

Κίνα: Καναδή έριξε Κινέζα από το Σινικό Τείχος και πλήρωσε 96.000 δολάρια αποζημίωση

Η Καναδή έτρεχε στο Τείχος και κατά λάθος έσπρωξε την άτυχη γυναίκα - Η αστυνομία δεν θέλησε να απαγγείλει κατηγορίες, αλλά οι συγγενείς κατέθεσαν μήνυση

Κίνα: Καναδή έριξε Κινέζα από το Σινικό Τείχος και πλήρωσε 96.000 δολάρια αποζημίωση
Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε περιστατικό στην Κίνα, κατά τη διάρκεια του οποίου, μια Καναδή τουρίστρια, έσπρωξε κατά λάθος μια Κινέζα, με αποτέλεσμα η τελευταία να πέσει από το Σινικό Τείχος και να χάσει τη ζωή της.

Όπως ανέφεραν οι μάρτυρες, η 38χρονη Ντέμπρα Φορτέν, έτρεχε γελώντας, προσπαθώντας να πιάσει κάποιον. Προσπάθησε να μπει ανάμεσα στην 73χρονη Τσούι Χογκφανγκ και στον άντρα της, με αποτέλεσμα να σπρώξει τη γυναίκα, η οποία έχασε την ισορροπία της και έπεσε.

Αναγνωρίζοντας το όλο περιστατικό ως ατύχημα, η κινεζική αστυνομία δήλωσε πως δεν θα προσάψει κατηγορίες στην 38χρονη. Παρ' όλα αυτά, οι συγγενείς της άτυχης Κινέζας αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν και πήγαν στο ξενοδοχείο που διέμενε η Καναδή, προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να εγκαταλείψει τη χώρα.

Παράλληλα έκαναν μήνυση που ζητούσαν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Να μην αφεθεί να εγκαταλείψει την Κίνα η Φορτέν. Μετά από δυο μέρες ακροαματικών διαδικασιών σε δικαστήριο του Πεκίνου, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συμβιβαστούν.

Φαίνεται πως αυτό που χρειαζόταν η οικογένεια της άτυχης 73χρονης για να απαλύνει τον πόνο τους, ήταν 96.000 δολάρια, τα οποία η Φορτέν πρέπει να καταβάλλει τις επόμενες δυο εβδομάδες. Και μετά από ένα τέτοιο ποσό, ο γιος της κ. Χονγκφανγκ, ήταν αναμενόμενο πως θα δεχόταν τη συγγνώμη της 38χρονης Καναδής, κάτι που παραδέχτηκε σε τοπικό κινεζικό μέσο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης