ΗΠΑ: Η κόρη του Σκότι Πίπεν συνελήφθη μεθυσμένη για ούρηση σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου

Μπήκε μέσα, έκανε την ανάγκη της, έφυγε και στη συνέχεια αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ από τον αστυνομικό, τον οποίο αποκάλεσε ρατσιστή

Τι να πει κανείς για τον Σκότι Πίπεν. Ένας θρύλος του NBA, έξι φορές πρωταθλητής, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στη διάρκεια που βρισκόταν στα παρκέ, χρυσός Ολυμπιονίκης δυο φορές και μέλος του Hall of Fame.

Η κόρη του, όμως, η 20χρονη Σιέρα Πίπεν, έγινε είδηση, όχι λόγω γονιδίων, ούτε για κάποιο μοναδικό αθλητικό επίτευγμα. Η νεαρή, αφού ήπιε το Βόσπορο, μπήκε σε ένα ξενοδοχείο, ανακουφίστηκε πλήρως, μπροστά στη ρεσεψιόν και στη συνέχεια έφυγε.

Μόλις εκλήθη η αστυνομία και προσπάθησε να την υποβάλλει σε αλκοτέστ, την ώρα που η Πίπεν είχε «κατακόκκινα και υγρά μάτια» ενώ «δεν μπορούσε να μιλήσει και να περπατήσει σωστά». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Πίπεν κατηγόρησε τον αστυνομικό για ρατσισμό επειδή προσπάθησε να τη συλλάβει.

Εν τέλει η νεαρή συνελήφθη, και πέρασε το βράδυ της Κυριακής στη φυλακή. Την επομένη το πρωί, ο θρύλος των Σικάγο Μπούλς, παρουσιάστηκε στο τμήμα, πλήρωσε 500 ευρώ ως εγγύηση και πήρε την κόρη του σπίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr