Τα πιο συγκλονιστικά βίντεο από τον σεισμό στο Νεπάλ

Τα πιο συγκλονιστικά βίντεο από τον σεισμό στο Νεπάλ

Νεκροί και τραυματίες που ανασύρουν οι διασώστες από τα ερείπια, σύννεφα σκόνης από τα κτήρια που κατέρρευσαν, συνθέτουν το σκηνικό στο Νεπάλ, μετά τον σεισμό

Τα πιο συγκλονιστικά βίντεο από τον σεισμό στο Νεπάλ
Μέσα από μια σειρά συγκλονιστικά βίντεο ο φονικός σεισμός των 7,9 Ρίχτερ, του περασμένου Σαββάτου, συγκλόνισε το Νεπάλ, αφήνοντας πίσω του μόνο νεκρούς, τραυματίες και ερείπια.



Κλείσιμο

Τα κτήρια στο Κατμαντού ισοπεδώνονται και σύννεφα σκόνης σκεπάζουν την ατμόσφαιρα από άκρο σε άκρο της πόλης, ενώ οι διασώστες παλεύουν με  κάθε μέσον να βρουν νεκρούς και επιζώντες μέσα στα χαλάσματα.




Μια φονική χιονοστιβάδα στο Έβερεστ, αποτέλεσμα του φονικού Εγκέλαδου, αφήνει πίσω της δεκαοκτώ νεκρούς και δεκάδες αγνοούμενους.




Σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα τουρίστας που κατέγραψε από υψηλό σημείο στο Κατμαντού την στιγμή του σαρωτικού σεισμού ακόμα και τα πουλιά «τρελάθηκαν» και πετούσαν ζαλισμένα σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αφήνοντας τα κτήρια που κατέρρεαν σαν τραπουλόχαρτα!




Οι διασώστες δίνουν μια εξαιρετικά δύσκολη μάχη ακόμα και με γυμνά χέρια για να ανασύρουν επιζώντες σε μια άνιση μάχη που δίνουν με τα στοιχεία της φύσης και τον χρόνο, ενώ και οι ίδιοι οι συγγενείς των αγνοούμενων ψάχνουν ανάμεσα στα ερείπια για τους δικούς τους ανθρώπους.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης