Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Γερμανία φαίνεται ότι είχε αντίκτυπο το σκετσάκι της σατιρικής εκπομπής Die Anstalt του ZDF στο οποίο, μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε ο επιζήσας της σφαγής του Διστόμου Αργύρης Σφουντούρης και κατέρριψε όλα τα επιχείρηματα της Γερμανίας για την άρνηση καταβολής των πολεμικών αποζημιώσεων.
Η εκπομπή κατέγραψε την καλύτερη επίδοση για το γερμανικό κανάλι από τον Μάιο του 2014 στις κατηγορίες 14-49 ετών με τηλεθέαση (8,4%) ενώ στο σύνολο την παρακολούθησαν 2,65 εκατομμύρια τηλεθεατές (11,3%).
Τα στοιχεία αυτά έκαναν τον εκ των δημιουργών του βίντεο Claus von Wagner να γράψει στο twitter «Efharisto para poli!».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.