Πρίγκιπας Κάρολος: «Δεν με αφήνουν να δω τον εγγονό μου»!

Πρίγκιπας Κάρολος: «Δεν με αφήνουν να δω τον εγγονό μου»!

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, παραπονέθηκε σε φίλους του ότι δεν βλέπει τον εγγονό του - Έκανε λόγο για «επέλαση των Μίντλετον» στην ζωή του γιου του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και του μικρού εγγονού του πρίγκιπα, Γεώργιου

Πρίγκιπας Κάρολος: «Δεν με αφήνουν να δω τον εγγονό μου»!
Πριν περίπου δύο χρόνια, όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος, δήλωνε ότι: «Η γέννηση του πρώτου εγγονού είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε άνθρωπο». Σήμερα τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει και φίλοι του Καρόλου δηλώνουν στον βρετανικό Τύπο ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει εκφράσει την βαθιά απογοήτευσή του καθώς δεν μπορεί να βλέπει τον εγγονό του!

Κλείσιμο


Οι φίλοι του Καρόλου αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας τους έχει εκμυστηρευτεί ότι ο μικρός Γεώργιος περνά πολύ χρόνο με την οικογένεια της νύφης του, Κέιτ Μίντλετον και ο ίδιος έχει μόνο έναν συγκεχυμένο και περιφερειακό ρόλο στην ανατροφή του μικρού πρίγκιπα. Συγκεκριμένα, ο Κάρολος μίλησε για «επέλαση των Μίντλετον» και «μιντλετοποίηση» του γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ ενώ ένας από τους φίλους του Καρόλου επιτέθηκε στην μητέρα της Κέιτ, την Κάρολ Μίντλετον.



«Η Κάρολ φαίνεται να έχει το πάνω χέρι και συμπεριφέρεται σαν η βασίλισσα Κάρολ», δήλωσε ο φίλος του Καρόλου και συμπλήρωσε ότι εκείνη έχει αποφασιστικό ρόλο στην ανατροφή του μικρού Γεώργιου καθώς αποφασίζει για το πότε θα κοιμηθεί, πότε θα φάει και για το τι θα φάει!



Μια άλλη πηγή, που πρόσκειται στον Κάρολο, υπενθύμισε ότι ακόμα και στα 60α γενέθλια της Κάρολ, πρόσφατα, η οικογένεια του Ουίλιαμ τα πέρασε με την οικογένεια Μίντλετον στο νησί Μυστίκ, στην Καραϊβική.


Η Κάρολ Μίντλετον είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα εγγονή ανθρακωρύχου που δεν έχει καθόλου σχέσεις με την σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατοικεί με την οικογένειά του στο Anmer Hall στο Νόρφολκ και οι Μίντλετον τους επισκέπτονται πολύ συχνά. Μάλιστα ο Ουίλιαμ τα Χριστούγεννα «έσπασε» την παράδοση και αντί να τα περάσει με την γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, τα πέρασε με την οικογένεια της συζύγου του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ίσως με αυτό τον τρόπο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του από τις πιέσεις και την δυστυχία της δικής του ανατροφής. 

Εκπρόσωπος του Clarence House, που είναι η κατοικία του Καρόλου και της Καμίλα, δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το θέμα: «Η Αυτού βασιλική Υψηλότητα απολαμβάνει μια εξαιρετική σχέση με τον εγγονό του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης