Ζωγράφος αποκαλύπτει ότι... άφησε «σημάδια» της Λεβίνσκι σε επίσημο πορτρέτο του Κλίντον!

Ζωγράφος αποκαλύπτει ότι... άφησε «σημάδια» της Λεβίνσκι σε επίσημο πορτρέτο του Κλίντον!

Όπως αποκαλύπτει στον Τύπο ο ζωγράφος Νέλσον Σανκς σε επίσημο πορτρέτο που φιλοτέχνησε για τον Μπιλ Κλίντον φρόντισε να αφήσει και κάποιους «υπαινιγμούς» για τον «άτακτο» πρόεδρο

Ζωγράφος αποκαλύπτει ότι... άφησε «σημάδια» της Λεβίνσκι σε επίσημο πορτρέτο του Κλίντον!
Το 2006, όταν για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσιγκτον το πορτρέτο του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, οι πιο παρατηρητικοί από τους παρευρισκόμενους είδαν ότι υπήρχε μια παράξενη σκιά δίπλα στον πρόεδρο, που ακουμπούσε με υπερήφανο βλέμμα ένα τζάκι.

Κλείσιμο


Μετά από σχεδόν μια δεκαετία ο ζωγράφος που φιλοτέχνησε το πορτρέτο του 42ου προέδρου των ΗΠΑ μίλησε στην εφημερίδα «Philadelphia Daily News» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος επίτηδες άφησε ένα σημάδι με υπαινιγμούς στο επίσημο πορτρέτο του άπιστου Μπιλ Κλίντον.



Ο ζωγράφος Νέλσον Σανκς αποκάλυψε ότι όταν φιλοτεχνούσε το πορτρέτο απαθανάτισε και την σκιά ενός μανεκέν που βρισκόταν στο στούντιο, όταν βέβαια δεν ήταν εκεί ο Κλίντον. Έτσι, η σκιά του μανεκέν, που φορούσε ένα μίνι μπλε φόρεμα, όπως και η ερωμένη του Αμερικανού προέδρου Μόνικα Λεβίνσκι, που «τάραξε τα νερά» στον Λευκό Οίκο, απαθανατίστηκε στο επίσημο πορτρέτο του Κλίντον για να εκφράσει μια αλληγορία, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη. Δηλαδή, την σκιά που άφησε η υπόθεση Λεβίνσκι στις ΗΠΑ.

Ο Σανκς δήλωσε στην εφημερίδα ότι μπορεί ο Κλίντον να έκανε κάποια καλά πράγματα στη χώρα αλλά άφησε μια σκιά με το σκάνδαλο Λεβίνσκι και συμπλήρωσε ότι δεν του ήταν εύκολο να τον ζωγραφίσει γιατί «ήταν ίσως ο πιο διάσημος ψεύτης όλων των εποχών»!

Ο καλλιτέχνης ανέφερε ότι τόσο ο Μπιλ Κλίντον, όσο και η σύζυγός του Χίλαρι, μισούν αυτό το πορτρέτο και έχουν ζητήσει την απομάκρυνσή του από την Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσιγκτον αλλά εκπρόσωπος της Πινακοθήκης αρνήθηκε ότι έχει ζητηθεί αυτό από τους Κλίντον.

Ο πίνακας αυτός είναι ο δεύτερος επίσημος πίνακας με τον Μπιλ Κλίντον. Ένας άλλος βρίσκεται στον Λευκό Οίκο και παρουσιάζει τον πρόεδρο να ακουμπά ελαφρά στο Οβάλ Γραφείο.

Προφανώς, με τις αποκαλύψεις του ο ζωγράφος θα φέρει σε δύσκολη θέση, όχι μόνο το ζεύγος Κλίντον αλλά και την 41χρονη σήμερα, πρώην ερωμένη του Κλίντον, Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία μετά από χρόνια απουσίας από το προσκήνιο, είχε δηλώσει το περασμένο έτος ότι «ήρθε η ώρα να κάψει το μπερέ της και να θάψει το μπλε φόρεμα»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης