Πώς ο Guardian «τρολλάρει» το διαδίκτυο για «το χρώμα του φορέματος»

Πώς ο Guardian «τρολλάρει» το διαδίκτυο για «το χρώμα του φορέματος»

«Οκ, διαδίκτυο, τι χρώμα έχουν αυτές οι πολικές αρκούδες», ρωτά η βρετανική εφημερίδα και ποστάρει μια φωτογραφία τριών πολικών αρκούδων υπό το φως του ηλιοβασιλέματος....

Πώς ο Guardian «τρολλάρει» το διαδίκτυο για «το χρώμα του φορέματος»
Ένα είναι το «καυτό» θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες το παγκόσμιο κοινό και τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων: «Τι χρώμα είναι Το Φουστάνι».

Δεκάδες χιλιάδες κοιτούν και ξανακοιτούν τις φωτογραφίες ενός φορέματος, που σε μερικούς φαίνεται λευκό με χρυσές λεπτομέρειες και σε άλλους μπλε με μαύρο. 

Κλείσιμο
Ενώ οι συζητήσεις, τα τρολλαρίσματα, τα αστεία και οι... καυγάδες δίνουν και παίρνουν, στην κουβέντα παρενέβη και η βρετανική εφημερίδα The Guardian, με διάθεση επίσης χιουμοριστική.

Πόσταρε στο Twitter μια φωτογραφία όπου απεικονίζονται τρεις πολικές αρκούδες, οι οποίες όμως φωτίζονται από τις ακτίνες του ήλιου ενώ δύει και παίρνουν ως εκ τούτου ένα χρώμα... χρυσαφί.

Ρωτά λοιπόν ο Guardian: «Οκ, διαδίκτυο, τι χρώμα έχουν αυτές οι πολικές αρκούδες»;



Η λεζάντα της φωτογραφίας για την ακρίβεια είναι: «Μια μητέρα πολική αρκοδα και τα παιδιά της περπατούν στην άκρη της ακτής κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής του Αρκτικού Κύκλου στην Αλάσκα». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης