Το μοντέλο που πρωτοφόρεσε το φόρεμα αποκαλύπτει τι χρώμα είναι

Το μοντέλο που πρωτοφόρεσε το φόρεμα αποκαλύπτει τι χρώμα είναι

Λευκό με χρυσό ή μπλε με μαύρο - Ακόμα και τα Lego ντύθηκαν με το #thedress

Το μοντέλο που πρωτοφόρεσε το φόρεμα αποκαλύπτει τι χρώμα είναι
Μετά το παραλήρημα που έχει προκληθεί στο Διαδίκτυο με μία μόνο φωτογραφία ενός φορέματος που οι μισοί το βλέπουν λευκό με χρυσό και οι άλλοι μισοί το βλέπουν μπλε με μαύρο, η επίσημη απάντηση δίνει τέλος στην αγωνία δεκάδων χρηστών.

Τη στιγμή που το Twitter έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με τη μία ομάδα να υποστηρίζει με σθένος ότι το #thedress είναι λευκόχρυσο και την άλλη να διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι πρόκειται για ένα μπλε με μαύρο ρούχο, το μοντέλο που το πρωτοφόρεσε έχει την απάντηση.

Η Λόρα Κόλμαν, λοιπόν, που πόζαρε φορώντας το επίμαχο φόρεμα στα πλαίσια φωτογράφησης για την πώλησή του στην ιστοσελίδα της εταιρίας Roman Originals αποκαλύπτει: Το φόρεμα είναι μαύρο με μπλε!


Κλείσιμο

Το… μυστήριο έλυσε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου «ανέβασε» τη φωτογραφία της με τη δημιουργία της Roman Originals συνοδεία μηνύματος που ανέφερε «Οκ. Λοιπόν, ήμουν η πρώτη που φόρεσα αυτό το φόρεμα και σας επιβεβαιώνω ότι είναι απόλυτα μαύρο με μπλε! #thedress».



Πάντως, παρά τον ανεξήγητο ντόρο που απασχόλησε δεκάδες χρήστες του Διαδικτύου, η εταιρία Roman Originals άρπαξε την ευκαιρία και «προμοτάρει» όσο μπορεί καλύτερα το φόρεμα με τη δαντέλα. Όποιος ενδιαφερόμενος επισκεφθεί την ιστοσελίδα της θα αντικρίσει στην πρώτη σελίδα το «dress» να πωλείται προς 68 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η διαμάχη έχει πάρει και άλλες διαστάσεις, καθώς ακόμα και τα… Lego ντύθηκαν με τις δύο διαφορετικές εκδοχές!



Μάλιστα, η Κόλμαν δήλωσε πως πλέον το κομμάτι πωλείται σε έκπτωση, ενώ στην ιστοσελίδα αναγράφονται και οι υπόλοιποι χρωματικοί συνδυασμοί στο οποίο διατίθεται ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω σύγχυση και πανικός στο Ίντερνετ. Όσες ενδιαφέρονται μπορούν, λοιπόν, να επιλέξουν ανάμεσα σε μπλε με μαύρο, λευκό με μαύρο, κόκκινο με μαύρο και ροζ με μαύρο…




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης