Κάμερον: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συλληφθεί ο «Τζιχάντι Τζον»

Κάμερον: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συλληφθεί ο «Τζιχάντι Τζον»

Aρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με την ταυτότητα του «χασάπη» του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος φέρεται πως είναι ένας Λονδρέζος ονόματι Μοχάμεντ Εμουάζι

Κάμερον: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συλληφθεί ο «Τζιχάντι Τζον»
Τη διαβεβαίωση ότι η Βρετανία θα κάνει «ό,τι μπορεί» για να συλλάβει τον «χασάπη» του Ισλαμικού Κράτους, γνωστό και ως «Τζιχάντι Τζον», έδωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός της χώρας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Μιλώντας σε  δημοσιογράφους, στη διάρκεια εκδήλωσης στην Ουαλία, ο κ. Κάμερον ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Βρετανία θα κάνει ό,τι μπορεί για να συλλάβει αυτούς που διαπράττουν φρικτά εγκλήματα εναντίον Βρετανών πολιτών, ωστόσο, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με την ταυτότητα του «Τζιχάντι Τζον», ο οποίος φέρεται πως είναι ένας Λονδρέζος ονόματι Μοχάμεντ Εμουάζι.

«Δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένα άτομα», είπε και πρόσθεσε: «Όταν υπάρχουν άνθρωποι οπουδήποτε στον κόσμο που διαπράττουν φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματα εναντίον Βρετανών πολιτών, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με την αστυνομία, με τις υπηρεσίες ασφαλείας, με όλα όσα έχουμε στη διάθεσή μας, για να βρούμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους θέσουμε εκτός δράσης».

Σημειώνεται πως χθες, Πέμπτη, ανακοινώθηκε πως ο Εμουάζι είναι ο κουκουλοφόρος δήμιος που εμφανίζεται σε βίντεο αποκεφαλισμού που έχει αναρτήσει το Ισλαμικό Κράτος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης