Ρώμη: 20.000 πολίτες στους δρόμους υπέρ της Ελλάδας

Ρώμη: 20.000 πολίτες στους δρόμους υπέρ της Ελλάδας

Με σύνθημα «από τη σωστή πλευρά», οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν την πορεία τους στην ιταλική πρωτεύουσα από την πλατεία της Ανεξαρτησίας και κατέληξαν στο Κολοσσαίο

Ρώμη: 20.000 πολίτες στους δρόμους υπέρ της Ελλάδας
Περισσότεροι από 20.000 πολίτες βγήκαν το απόγευμα του Σαββάτου στους δρόμους της Ρώμης για να διαδηλώσουν υπέρ της Ελλάδας και να στηρίξουν τις ελληνικές θέσεις, με σημαίες της ιταλικής λίστας Τσίπρα.

Με σύνθημα «από τη σωστή πλευρά», οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν την πορεία τους στην ιταλική πρωτεύουσα από την πλατεία της Ανεξαρτησίας και κατέληξαν στο Κολοσσαίο.

Κλείσιμο
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μέλη του συνδικάτου Cgil, των κομμάτων SEL, Αριστερά Οικολογία και Ελευθερία, Κομμουνιστική Επανίδρυση και μέλη της αριστερής πτέρυγας του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος.





Οι δρόμοι «κοκκίνισαν» από τις σημαίες της Altra Europa con Tsipras, ενώ δεκάδες ήταν τα πανό που έγραφαν «κατά της λιτότητας».

Την ίδια ώρα, το νέο ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) και συμμετοχή θα υπάρχει από όλες σχεδόν τις ελληνικές πόλεις, πάρα πολλές ευρωπαϊκές, αλλά και από Βραζιλία και Νέα Υόρκη. 



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης