Τις πρώτες του δηλώσεις σε δημοσιογράφους παραχώρησε ο πλοίαρχος του μοιραίου «Norman Atlantic», Αρτζίλιο Τζακομάτζι, έξω από την κατοικία του στην Λα Σπέτζια της Ιταλίας.
Σύμφωνα με το RaiNews ο 62χρονος καπετάνιος δήλωσε στους ανταποκριτές που είχαν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι του ότι θα ήθελε να σώσει όλους τους επιβαίνοντες.
«Θα ήθελα να τους είχα σώσει όλους. Είμαι πολύ κουρασμένος. Μη με φωνάζετε ήρωα. Τα κομπλιμέντα δεν είναι για εμένα. Δεν χρειάζονται», δήλωσε ο Τζακομάτζι.
Όλα αυτά, ενώ τα ιταλικά δίκτυα κάνουν λόγο για ακόμα 100 αγνοούμενους, ενώ άγνωστος παραμένει ο πραγματικός αριθμός των επιβαινόντων και των νεκρών.
Κλείσιμο
Το χάος που επικρατεί γύρω από τα ακριβή στοιχεία επιβεβαιώνει ο εισαγγελέας του Μπάρι, Τζουζέπε Βόλπε, ο οποίος δήλωσε πως ο τελικός απολογισμός θα γίνει γνωστός μόνο όταν διαπιστωθεί ότι στο πλοίο δεν έχουν εγκλωβιστεί επιβαίνοντες.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.