Επέστρεψε στις ΗΠΑ ο Αμερικανός που κρατούνταν όμηρος στην Κούβα
Πρόκειται για τον 65χρονο Άλαν Γκρος - Κρατήθηκε επί πέντε χρόνια σε κουβανικές φυλακές κατηγορούμενος για κατασκοπεία
Το αεροσκάφος που μετέφερε τον 65χρονο Άλαν Γκρος, ο οποίος κρατήθηκε επί πέντε χρόνια σε κουβανικές φυλακές, προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Άντριους, κοντά στην Ουάσινγκτον, μετέδωσαν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Στις εικόνες που μετέδωσε το MSNBC διακρίνεται ο Γκρος να αποβιβάζεται από το αεροπλάνο και να βαδίζει προς το σημείο όπου είχε συγκεντρωθεί ένα πλήθος για να τον υποδεχτεί.
Ο Άλαν Γκρος και τα τρία μέλη του Κογκρέσου (δύο Δημοκρατικοί και ένας Ρεπουμπλικανός) που τον συνόδευσαν στο ταξίδι της επιστροφής του από την Αβάνα στις ΗΠΑ, αναμένεται να δώσουν συνέντευξη Τύπου γύρω στις 20:30, ώρα Ελλάδας.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν ο Δημοκρατικός πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Θεμάτων της Γερουσίας Πάτρικ Λίχι, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζεφ Φλέικ και ο Δημοκρατικός βουλευτής Κρις Βαν Χόλεν.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».