Και στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκε σήμερα πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.
Η πορεία σημαδεύτηκε από ένταση ανάμεσα στους διαδηλωτές που κρατούσαν πανό στα τούρκικα υπέρ του Ρωμανού και τους αστυνομικούς που προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.
Για προληπτικούς λόγους μάλιστα τοποθετήθηκαν προστατευτικά πλέγματα μπροστά από το ελληνικό προξενείο.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.