Η Βαλερί Τριερβελέρ ξεμάλλιασε κολλητή της

Η Βαλερί Τριερβελέρ ξεμάλλιασε κολλητή της

Η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας δε δίστασε να επιτεθεί σε πρώην φίλη της σε γνωστό μπαρ του Παρισίου

Η Βαλερί Τριερβελέρ ξεμάλλιασε κολλητή της
Το φλογερό του χαρακτήρα της απέδειξε με κάθε τρόπο η Βαλερί Τριερβελέ, πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου όταν ξέσπασε το ροζ σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Φρανσουά Ολάντ και η ηθοποιός Ζουλί Γκαγέ.

Κλείσιμο


Γνωστό είναι το ξέσπασμα της προκαλώντας ζημιές σε έπιπλα και αντίκες των  Ηλυσίων Πεδίων μετά την αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης του άλλοτε αγαπημένου της με την γοητευτική ηθοποιό, ενώ ακόμα πιο υπόγειο ήταν το «χτύπημά» της στον Γάλλο πρόεδρο όταν κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε στο πλευρό του Ολάντ, αλλά και όσα βίωσε όλους τους μήνες που το όνομά της και αυτό της Γκαγέ βρισκόταν σε κάθε σκανδαλοθηρικό εγχώριο και μη περιοδικό.

Αυτή τη φορά, όμως, η πρώην «première dame» έρχεται και πάλι στο προσκήνιο όχι εξαιτίας της σχέσης του πρώην αγαπημένου της με κάποια ελκυστική γυναίκα, αλλά για ένα... μαλλιοτράβηγμα.



Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού France-Dimanche, το... ροτβάιλερ, όπως χαρακτηρίζουν την Τριερβελέρ, φέρεται να επιτέθηκε βία στην πρώην φίλη της Βαλερί ντε Σενεβίλ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε μπαρ για τον πολιτικό Ζαν Λουκ Ρομέρο στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει το περιοδικό το περιστατικό σημειώθηκε στις  28 Σεπτεμβρίου στο Banana Cafe και σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει η πρώην σύντροφος του Ολάντ μόλις εντόπισε την ντε Σενεβίλ την γρατζούνισε με το ένα της χέρι και με το άλλο της τράβηξε τα μαλλιά πριν προλάβουν οι υπόλοιποι να παρέμβουν για να την αποτρέψουν.



Τα γαλλικά δημοσιεύματα επισημαίνουν πως οι δύο γυναίκες ήταν φίλες επί 20 χρόνια, ενώ η ντε Σενεβίλ είναι πρώην σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και κουμπάρου του Ολάντ.

Παρά την πολυετή φιλία τους, όμως, και παρότι η ντε Σενεβίλ στήριξε την Τριερβελέρ καθόλη τη διάρκεια της πιπεράτης περιπέτειας του Ολάντ, στάθηκε στο πλευρό της όσο νοσηλευόταν με νευρικό κλονισμό και τη συνόδευσε σε ταξίδι στον Μαυρίκιο, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της πρώην συντρόφου του με τίτλο «Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή», οι δύο φίλες έπαψαν να μιλούν.



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πάντως, η πρώην σύζυγος του Σαπέν δεν είναι η μόνη φίλη της Τριερβελέρ που απομακρύνθηκε από την ίδια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της.
Μετά τη λήξη του περιστατικού στο μπαρ, μάλιστα, η ντε Σενεβίλ σκόπευε να καταθέσει μήνυση εναντίον της, ωστόσο, έπειτα από πιέσεις προσώπων του περιβάλλοντός της αποφάσισε να μην κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης