Με δακρυγόνα και κανόνια νερού διέλυσε τους φοιτητές η αστυνομία - Τουλάχιστον 25 συλλήψεις
Με δακρυγόνα και κανόνια νερού διέλυσε και σήμερα η αστυνομία διαδηλώσεις για το Κομπάνι στην Άγκυρα.
Τα επεισόδια συνέβησαν στο χώρο του Πολυτεχνείου της Άγκυρας, ενώ συνελήφθησαν 25 άτομα.
Δεκάδες φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του πανεπιστημίου, ζητώντας από την Άγκυρα να συμπαρασταθεί ενεργά στους Κούρδους μαχητές που υπερασπίζονται το Κομπάνι, την πόλη της Συρίας στα σύνορα με την Τουρκία, ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Κλείσιμο
Περίπου 20 είναι οι φοιτητές που συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ κρατούνται και πέντε καθηγητές.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.