Τζιχαντιστής εργαζόταν σε βελγικό πυρηνικό εργοστάσιο!
Εργάστηκε επί χρόνια ως τεχνικός - Δικάζεται ερήμην στην Αμβέρσα
Ένας τζιχαντιστής, ο οποίος δικάζεται ερήμην στην Αμβέρσα, εργάστηκε στο βελγικό πυρηνικό εργοστάσιο «Doel», το οποίο υπέστη σαμποτάζ τον περασμένο Αύγουστο αναφέρει ο σημερινός βελγικός Τύπος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Soir» ένας 26χρονος, ονόματι Ιλιάς Μπουγκαλάμπ, κατηγορούμενος στη δίκη της οργάνωσης Sharia4Belgium, που πολεμάει αυτή τη στιγμή στη Συρία, είχε πρόσβαση στο πυρηνικό εργοστάσιο, το οποίο υπέστη σαμποτάζ τον Αύγουστο στον αντιδραστήρα υπ' αριθμόν 4.
Ο άνθρωπος αυτός εργάστηκε επί χρόνια ως τεχνικός, προτού αναχωρήσει το Νοέμβριο του 2012 για τη Συρία. Είχε πρόσβαση στις ζώνες υψηλής ασφάλειας του πυρηνικού εργοστασίου, αναφέρει η εφημερίδα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας