Τζιχαντιστής εργαζόταν σε βελγικό πυρηνικό εργοστάσιο!
Εργάστηκε επί χρόνια ως τεχνικός - Δικάζεται ερήμην στην Αμβέρσα
Ένας τζιχαντιστής, ο οποίος δικάζεται ερήμην στην Αμβέρσα, εργάστηκε στο βελγικό πυρηνικό εργοστάσιο «Doel», το οποίο υπέστη σαμποτάζ τον περασμένο Αύγουστο αναφέρει ο σημερινός βελγικός Τύπος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Soir» ένας 26χρονος, ονόματι Ιλιάς Μπουγκαλάμπ, κατηγορούμενος στη δίκη της οργάνωσης Sharia4Belgium, που πολεμάει αυτή τη στιγμή στη Συρία, είχε πρόσβαση στο πυρηνικό εργοστάσιο, το οποίο υπέστη σαμποτάζ τον Αύγουστο στον αντιδραστήρα υπ' αριθμόν 4.
Ο άνθρωπος αυτός εργάστηκε επί χρόνια ως τεχνικός, προτού αναχωρήσει το Νοέμβριο του 2012 για τη Συρία. Είχε πρόσβαση στις ζώνες υψηλής ασφάλειας του πυρηνικού εργοστασίου, αναφέρει η εφημερίδα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.