ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βίντεο: Δείτε ζευγάρι να κάνει Ice Bucket Challenge την ημέρα του γάμου του!

Βίντεο: Δείτε ζευγάρι να κάνει Ice Bucket Challenge την ημέρα του γάμου του!

Η νύφη είχε πάρει την απόφαση χωρίς να ενημερώσει τον γαμπρό

Βίντεο: Δείτε ζευγάρι να κάνει Ice Bucket Challenge την ημέρα του γάμου του!
Η 24χρονη Amy Jarmain από το Staffordshire της Βρετανίας αποφάσισε να αποδεχθεί το κάλεσμα της αδελφής του μέλλοντα συζύγου της και να κάνει μαζί του Ice Bucket Challenge, αμέσως μετά την τέλεση του γάμου τους!

Ο γαμπρός, ο 21χρονος Charlie, έμαθε από την σύζυγό του ότι πρόκειται να συμμετάσχουν στο Ice Bucket Challenge κατά την διάρκεια του γάμου τους, αλλά όπως δηλώνει δεν τον πείραξε, αφού ήταν για καλό σκοπό. Αμέσως μετά την τέλεση του γάμου το ζευγάρι βγήκε έξω από την αίθουσα της τελετής και κάθισε σε δύο καρέκλες, όπου και δέχθηκε δύο κουβάδες παγωμένο νερό!

Κλείσιμο


Η νύφη είχε προνοήσει και είχε πάρει μαζί της στεγνά ρούχα, αφού το λευκό νυφικό της που κόστισε 450 λίρες είχε γίνει μούσκεμα! Αντίθετα, ο γαμπρός δεν είχε πάρει μαζί του επίσημα στεγνά ρούχα και δηλώνει ότι πάγωσε,αλλά τελικά βρήκε κάτι πρόχειρο να φορέσει.



Οι καλεσμένοι επευφημούσαν το ζευγάρι, ενώ μαζεύτηκαν συνολικά 180 λίρες για την ασθένεια ALS, μετά τον γάμο. Το ζευγάρι δήλωσε ότι θα ήταν καλό να καθιερωθεί το Ice Bucket Challenge, μετά από κάθε γάμο προκειμένου να ενισχυθεί η καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την έρευνα της ALS (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης