Εικόνες-σοκ: Ισλαμιστές αποκεφάλισαν τέσσερις άνδρες στην Αίγυπτο!

Εικόνες-σοκ: Ισλαμιστές αποκεφάλισαν τέσσερις άνδρες στην Αίγυπτο!

Τους κατηγορούσαν ότι έδιναν πληροφορίες στα ισραηλινά στρατεύματα

Εικόνες-σοκ: Ισλαμιστές αποκεφάλισαν τέσσερις άνδρες στην Αίγυπτο!
Νέες εικόνες φρίκης με «πρωταγωνιστές» Ισλαμιστές αντάρτες βλέπουν τις τελευταίες ώρες το «φως» της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Αίγυπτο, όπου ένοπλοι αποκεφάλισαν τέσσερις άνδρες, τους οποίους κατηγορούσαν ότι έδιναν πληροφορίες στα ισραηλινά στρατεύματα.

Η Ανσάρ Μπέϊτ αλ-Μακντίς (ABM), μια ομάδα εξτρεμιστών που δρα στο βόρειο Σινά στην έρημο της Αιγύπτου, ανάρτησε στο Διαδίκτυο ένα φρικιαστικό βίντεο με την εκτέλεση των άτυχων αντρών, μια κίνηση που θυμίζει πολύ την τακτική του Ισλαμικού Μετώπου.

Στο εν λόγω βίντεο, οι «προδότες» απεικονίζονται να γονατίζουν στο έδαφος, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ένοπλοι άντρες ντυμένοι στα μαύρα τους αποκεφαλίζουν, αφού πρώτα διαβάζουν μια ανακοίνωση.

Αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας της Αιγύπτου ανέφερε ότι τα ακέφαλα σώματα των τεσσάρων άντρων βρέθηκαν στην Χερσόνησο του Σινά, πριν από μερικές ημέρες.

Είναι η πρώτη φορά που η οργάνωση Ανσάρ Μπέϊτ αλ-Μακντίς προχωρά σε μια τέτοια κίνηση -τουλάχιστον on camera- γεγονός που, σύμφωνα με τους ειδικούς, σημαίνει ότι μπορεί να έχει εμπνευστεί από τη φονική δράση του Ισλαμικού Κράτους. Πάντως, στο παρελθόν η ABM είχε συνδεθεί με την Αλ-Κάιντα.
Κλείσιμο

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης