Τα tweet των τζιχαντιστών για τον Robin Williams: Κι εμείς αγαπήσαμε το «Jumanji»

Τα tweet των τζιχαντιστών για τον Robin Williams: Κι εμείς αγαπήσαμε το «Jumanji»

Ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού δεν άφησε ασυγκίνητους τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους


Τα tweet των τζιχαντιστών για τον Robin Williams: Κι εμείς αγαπήσαμε  το «Jumanji»
Ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού Robin Williams συγκλόνισε την Δευτέρα όλο τον κόσμο και όπως φαίνεται, δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι εξέφρασαν στο Twitter την αγάπη τους και την εκτίμησή τους για τον αμερικανό σταρ.

Τα «τιτιβίσματα» των τζιχαντιστών, ωστόσο, προκάλεσαν την οργή των θαυμαστών του ηθοποιού αλλά και πολλών χρηστών του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Το ενδιαφέρον των Ισλαμιστών επικεντρώθηκε, κυρίως, γύρω από τη ταινία «Jumanji», στην οποία πρωταγωνίστησε το 1995 ο ηθοποιός, με πολλούς τζιχαντιστές να γράφουν πόσο πολύ τους άρεσε το φιλμ.

Μάλιστα, όταν ένας χρήστης του Twitter εξέφρασε την δυσπιστία του, όσον αφορά στις κινηματογραφικές προτιμήσεις του «Abdullah», ενός εκ των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, εκείνος απάντησε: «Είμαστε άνθρωποι σαν και εσάς. Γιατί να μη δούμε το «Jumanji»;».

Κλείσιμο

Από την άλλη πλευρά, ένας άλλος χρήστης του Twitter και πολεμιστής του Ισλαμικού Κράτους, ανάρτησε ένα βίντεο με τον Robin Williams, από έμφάνιση του ηθοποιού το 2002, κατά την οποία ο Williams κορόιδευε τους τζιχαντιστές, έπειτα από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης