Νιγηρία: Ξεπερνούν τους 100 οι άμαχοι νεκροί σε συγκρούσεις του στρατού με τη Μπόκο Χαράμ
Τη Δευτέρα, ο στρατός επιχείρησε να ανακαταλάβει την πόλη Γκουόζα στη βορειοανατολική πολιτεία Μπόρνο
Περισσότεροι από 100 άμαχοι και πολλοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις ανάμεσα στο νιγηριανό στρατό και στην ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος του στρατού.
Χθες Δευτέρα, ο στρατός επιχείρησε να ανακαταλάβει την πόλη Γκουόζα στη βορειοανατολική πολιτεία Μπόρνο, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο της οργάνωσης εδώ και μία εβδομάδα και πλέον, δήλωσε στρατιωτική πηγή που διατήρησε την ανωνυμία της στο Γερμανικό Πρακτορείο.
Ωστόσο ο στρατός δεν πέτυχε να αναλάβει και πάλι τον έλεγχο της πόλης, είπε η πηγή.
Η Μπόκο Χαράμ, που σημαίνει "Η δυτική παιδεία είναι αμαρτία", έχει σκοτώσει περισσότερους από 3.000 ανθρώπους στη βόρεια Νιγηρία μέσα σε αυτό τον χρόνο.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.