Η νέα μόδα που έχει κατακλύσει το Διαδίκτυο, οι φωτογραφίες «selfie», για έναν νεαρό Μεξικανό απέβη μοιραία.
Ο 21χρονος Oscar Otero Aguilar, επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία τον εαυτό του, κρατώντας ένα πιστόλι, στοχεύοντας το κεφάλι του. Όμως ο νεαρός, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν μεθυσμένος και το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Το περιστατικό συνέβη αργά τη νύχτα, ενώ οι γείτονες με το που άκουσαν τον πυροβολισμό κάλεσαν την αστυνομία. Όταν οι άντρες της αστυνομίας μπήκαν στο σπίτι του νεαρού, τον βρήκαν ζωντανό, αλλά κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατέληξαν πως επρόκειτο για ατύχημα και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη