Γάζα: 100 νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες

Γάζα: 100 νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες

Ο συνολικός απολογισμός κάνει λόγο για περισσότερους από 1.100 Παλαιστίνιους νεκρούς - 5.000 σπίτια στη Λωρίδα της Γάζας έχουν ισοπεδωθεί - Στόχος του Ισραήλ και το μοναδικό εργοαστάσιο παραγωγής ενέργειας στην περιοχή

Γάζα: 100 νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες
Για τουλάχιστον 100 νεκρούς στη Λωρίδα της Γάζας μόνο την Τρίτη έκανε λόγο παλαιστίνιος γιατρός που μίλησε στο Associated Press.

O αιματηρός απολογισμός έρχεται λιγότερες από 24 ώρες μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ότι η επιχείρηση στη Γάζα θα διαρκέσει πολύ και ότι «δεν θα σταματήσουμε μέχρι να καταστρέψουμε όλα τα τούνελ της Χαμάς».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον τελευταίο συνολικό απολογισμό από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, οι Παλαιστίνιοι μετρούν περισσότερους από 1.100 νεκρούς ενώ το Ισραήλ από την πλευρά του έχει χάσει 53 στρατιώτες και τρεις πολίτες.

Την ίδια ώρα 5.000 σπίτια στη Γάζα έχουν ισοπεδωθεί και δεκάδες χιλιάδες άλλα έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στόχος των ισραηλινών πυρών την Τρίτη έγινε και το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας θέτοντας σε κίνδυνο την παροχή ρεύματος και νερού στην πολύπαθη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης