Την έκκληση που απηύθυνε το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την άμεση κήρυξη μιας ανθρωπιστικής εκεχειρίας στη Γάζα, επέκρινε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, σημειώνοντας ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαχητών της Χαμάς, αλλά παραμελεί την ασφάλεια του Ισραήλ.
Η χθεσινή ανακοίνωση από το Συμβούλιο «σχετίζεται με τις ανάγκες μιας δολοφονικής τρομοκρατικής ομάδας που επιτίθεται εναντίον των Ισραηλινών πολιτών και δεν έχει καμία απάντηση για τις ανάγκες ασφαλείας του Ισραήλ» είπε ο ίδιος στο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν, όπως ανέφερε το πρωθυπουργικό του γραφείο.
Νωρίτερα τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ δήλωσε ότι οι δύο αντίπαλες πλευρές στις συγκρούσεις στη Γάζα έχουν «εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον» για την έκκλησή του για την κήρυξη νέας 24ωρης ανθρωπιστικής εκεχειρίας, αλλά «δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει στο χρονοδιάγραμμα της εφαρμογής της».
«Ο γενικός γραμματέας απευθύνει έκκληση στις πλευρές να ανανεώσουν μια ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επαναλαμβάνει το αίτημά του για μια διαρκεί εκεχειρία που θα μπορούσε να λειάνει το έδαφος για την έναρξη εκτενών διαπραγματεύσεων» ανέφερε ο εκπρόσωπός του σε μια ανακοίνωση.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.