Λιβερία: Αμερικανός γιατρός προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα

Λιβερία: Αμερικανός γιατρός προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα

Ο Δρ Κεντ Μπράντλι μετά το τεστ στο οποίο βρέθηκε θετικός δέχεται θεραπευτική αγωγή σε νοσοκομείο στη Μονρόβια της Λιβερίας - Ο 33χρονος εργάζεται για τον Οργανισμό Samaritan's Purse από τον Οκτώβριο του 2013

Λιβερία: Αμερικανός γιατρός προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα
Ένας Αμερικανός γιατρός που εργάζεται στη Λιβερία με ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον Έμπολα, βρέθηκε θετικός στον θανατηφόρο ιό, ανακοίνωσε το Σάββατο ένας οργανισμός υποστήριξης και πρώτης βοήθειας.

Κλείσιμο


Ο Δρ Κεντ Μπράντλι μετά το τεστ στο οποίο βρέθηκε θετικός δέχεται θεραπευτική αγωγή σε νοσοκομείο στη Μονρόβια της Λιβερίας. Ο 33χρονος εργάζεται για τον Οργανισμό Samaritan's Purse από τον Οκτώβριο του 2013.



Σε παλιότερη δήλωσή του ο Μπράντλι είχε τονίσει ότι «το νοσοκομείο καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να είναι προετοιμασμένο. Σε προηγούμενα ξεσπάσματα του ιού Έμπολα, πολλά από τα θύματα ήταν άνθρωποι που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους είτε σαν γιατροί, είτε σαν νοσηλευτές σε πολίτες που είχαν προσβληθεί από τον ιό.



Ο Μπράντλι ζει με τη σύζυγό του και με τα παιδιά του στην Αφρική, οι οποίοι όμως την συγκεκριμένη στιγμή βρίσκονται στις ΗΠΑ. Μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα του ανέφερε στα μέσα ότι η οικογένεια δε θέλει να κάνει κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης