Νεκρός 21χρονος Παλαιστίνιος βόρεια της Ιερουσαλήμ
Η ισραηλινή αστυνομία και ο στρατός δεν έχουν προς το παρόν κάνει οποιοδήποτε σχόλιο
Ένας ισραηλινός πυροβόλησε και σκότωσε έναν Παλαιστίνιο που πετούσε πέτρες στο όχημα του στα βόρεια της Ιερουσαλήμ στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε μια παλαιστινιακή πηγή ασφαλείας μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων .
Το περιστατικό συνέβη μεταξύ της εισόδου Αρ- Ραμ και του συνοριακού σημείου ελέγχου Χίχμα. Νεκρός είναι ο Μαχμούντ Σαβαμρέχ ένας 21χρονος Παλαιστίνιος το πτώμα του οποίου, μεταφέρθηκε στο Ισραήλ.
Η ισραηλινή αστυνομία και ο στρατός δεν έχουν προς το παρόν κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.