Malaysia Airlines: Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του μοιραίου Boeing

Malaysia Airlines: Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του μοιραίου Boeing

Στα πλάνα που τράβηξε επιβάτης, μαλαισιανής υπηκοότητας, όλα κυλούν καλώς, όμως εκείνος λέει ότι αισθάνεται νευρικός - Είχε κάποιο προαίσθημα;

Malaysia Airlines: Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του μοιραίου Boeing
Ένα βίντεο από το εσωτερικό του μοιραίου Boeing 777 δημοσίευσε ένας από τους επιβαίνοντες, που φαίνεται να είχε άγχος για την συγκεκριμένη πτήση.

Στα πλάνα που τράβηξε επιβάτης, μαλαισιανής υπηκοότητας, όλα κυλούν καλώς. Οι επιβαίνοντες ετοιμάζονται για την απογείωση και τακτοποιούν τις αποσκευές και τα προσωπικά τους αντικείμενα στα ντουλάπια, αγνοώντας ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο τους ταξίδι.

Ο Αλί Σαλίμ, όμως, στο βίντεο 14 δευτερολέπτων που τράβηξε, φαίνεται πως είχε ένα κακό προαίσθημα αφού στη λεζάντα του έγραψε: «Bismillah ... # hatiadasikitgentar (Στο όνομα του Θεού... αισθάνομαι λίγο νευρικός». 

Κλείσιμο


Ο 30χρονος Σαλίμ ήταν ένας από τους 298 επιβαίνοντες του Boeing 777 το οποίο καταρρίφθηκε πάνω από τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας κοντά στα ρωσικά σύνορα, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Σαλίμ είπε πως ο αδελφός του γυρνούσε σπίτι για διακοπές, μετά τις σπουδές για το διδακτορικό του στην Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης