Όπως ήταν αναμενόμενο, η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα μπορούσε να χάσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας της απέναντι στην Αργεντινή. Άλλωστε, η αγάπη της για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και έχει ουκ ολίγες φορές απαθανατιστεί στις κερκίδες γηπέδων να παρακολουθεί τα κρισιμότερα ματς.
Πάντως την παράσταση έκλεψε το τσαντάκι που κρατούσε η Γερμανίδα Καγκελάριος που ήταν σε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου και στα χρώματα της σημαίας της Γερμανίας!
Κλείσιμο
Σε λίγες ώρες, μετά την λήξη του μεγάλου τελικού στο γήπεδο Μαρακανά, τα φώτα θα σβήσουν και τότε θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2018 στη Ρωσία.
Φυσικά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, κατά την οποία θα γίνει και η επίσημη παράδοση του... Μουντιάλ!
Τον Πρόεδρο της Ρωσίας τον υποδέχτηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Galeao του Ρίο ντε Τζανέιρο με μια μεγάλη τελετή, ενώ δίπλα του μέσα στο στάδιο Μαρακανά κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού θα βρίσκεται η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.