Κατάπαυση του πυρός σε Γάζα - Ισραήλ ζητεί η Γαλλία
Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάγιερ θα βρίσκεται αύριο και μεθαύριο στη Μέση Ανατολή
«Στη Γάζα όπως και στο Ισραήλ, η απόλυτη προτεραιότητα είναι η εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς στη Βιέννη, όπου βρίσκεται μαζί με τους ομολόγους του των μεγάλων δυτικών δυνάμεων για να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.
«Στη συγκυρία αυτή της καταστροφικής κλιμάκωσης, η Γαλλία ζητεί, όπως και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, την επιστροφή στην εκεχειρία του 2012. Χωρίς αμφιβολία θα το συζητήσουμε με τους συναδέλφους μου που είναι παρόντες εδώ», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάγιερ θα βρίσκεται αύριο και μεθαύριο στη Μέση Ανατολή.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους