ΟΗΕ: Συνεδριάζει για την «εκρηκτική» κατάσταση στη Γάζα
Στις 10 π.μ. τοπική ώρα Νέας Υόρκης την Πέμπτη (17:00 ώρα Ελλάδας)
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα συνεδριάσει στις 10 π.μ. τοπική ώρα Νέας Υόρκης την Πέμπτη (17:00 ώρα Ελλάδας) για να συζητήσει την κλιμάκωση των εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ισραήλ και τους παλαιστινίους ανέφεραν διπλωματικές πηγές.
Κατά τη συνεδρίαση ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι- μουν αναμένεται να ενημερώσει το σώμα των 15 μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Την Τετάρτη ισραηλινά μαχητικά έπλητταν θέσεις στη Λωρίδα της Γάζας ανά λίγα λεπτά και οι παλαιστίνιοι μαχητές συνέχισαν την εκτόξευση ρουκετών στην ενδοχώρα του κλιμακώνοντας την κρίση.
Όπως ανέφεραν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας που ελέγχεται πλήρως από τη Χαμάς έχουν σκοτωθεί 47 άνθρωποι.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.