Βίντεο: Δείτε τον Μπερλουσκόνι να φροντίζει ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας

Βίντεο: Δείτε τον Μπερλουσκόνι να φροντίζει ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας

Ποιος θα περίμενε ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα βλέπαμε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας από τα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα να φροντίζει ηλικιωμένους...

Πάρτι το πρωί στις ασιατικές  αγορές
Βίντεο: Δείτε τον Μπερλουσκόνι να φροντίζει ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας
«Έχει ο καιρός γυρίσματα». Αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι που μετά από την καταδίκη του για υποθέσεις φοροδιαφυγής από ιταλικό δικαστήριο σε ένα χρόνο προσφοράς κοινωνικής εργασίας σε οίκο ευγηρίας του Μιλάνου, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες και βίντεο, όπου ο Καβαλιέρε εργάζεται φροντίζοντας ηλικιωμένους.

Κλείσιμο


Οι φωτογραφίες και το βίντεο δημοσιεύθηκαν από την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, της οποίας ο δημοσιογράφος Stefano Apuzzo μπήκε κρυφά στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων «Sacra Famiglia» που βρίσκεται κοντά στο Μιλάνο. Στο βίντεο ο Μπερλουσκόνι εικονίζεται να φορά άσπρη μπλούζα και να παίρνει το πρωϊνό του παρέα με τους τρόφιμους του κέντρου, ενώ συνομιλεί και με το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι ο άλλοτε κραταιός Ιταλός πολιτικός δείχνει να είναι ευδιάθετος και να εκτελεί με ευχαρίστηση τα νέα του καθήκοντα, ενώ φαίνεται χαλαρός και χαρούμενος!



Όμως, την Δευτέρα ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας La Repubblica, επειδή δημοσίευσε προσωπικά δεδομένα του πελάτη του. Παρά τις απειλές η εφημερίδα συνεχίζει να ανεβάζει στην ιστοσελίδα της πληροφορίες, φωτογραφίες και το βίντεο που παρουσιάζουν τον Μπερλουσκόνι να προσφέρει κοινωνική εργασία σε ηλικιωμένους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης