Χαμάς: Απειλεί το Ισραήλ με «τις πύλες της κολάσεως» αν κλιμακώσει τις επιχειρήσεις του

Χαμάς: Απειλεί το Ισραήλ με «τις πύλες της κολάσεως» αν κλιμακώσει τις επιχειρήσεις του

Μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων των τριών Ισραηλινών νεαρών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τις 12 Ιουνίου

Χαμάς: Απειλεί το Ισραήλ με «τις πύλες της κολάσεως» αν κλιμακώσει τις επιχειρήσεις του
Η Χαμάς προειδοποίησε το Ισραήλ ότι «κάθε κλιμάκωση των επιχειρήσεών του ή ένας ενδεχόμενος πόλεμος θα ανοίξει τις πύλες της κόλασης», απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους Ισραηλινούς αξιωματούχους που την κατηγορούν για τον θάνατο των τριών νέων οι οποίοι απήχθησαν στις 12 Ιουνίου στη Δυτική Όχθη.

«Εάν οι κατακτητές επιχειρήσουν κλιμάκωση ή πόλεμο, θα ανοίξουν τις πύλες της κόλασης» κι αυτό θα αποβεί σε βάρος τους, είπε ένας εκπρόσωπος της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης στη Γάζα, ο Σάμι Άμπου Ζούχρι, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι αμφισβητεί την «ισραηλινή εκδοχή» της απαγωγής των τριών εφήβων.

Κλείσιμο
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του υφυπουργού Άμυνας του Ισραήλ, Ντάνι Ντάνον, ότι η χώρα του «θα εξαλείψει» το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα.

«Οι Ισραηλινοί έχουν την απαραίτητη θέληση και την αποφασιστικότητα για να υπομείνουν τις δοκιμασίες μιας μακράς επιχείρησης για την εξάλειψη της Χαμάς» ανέφερε ο Ντάνον σε ανακοίνωσή του.

«Θλίβομαι βαθιά με την είδηση της δολοφονίας των Ναφτάλι Φράνκελ, Γκιλάντ Σαέρ και Εγιάλ Γίφρα από τους τρομοκράτες της Χαμάς», πρόσθεσε ο Ισραηλινός αξιωματούχος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης