Ν. Κορέα: Αυτοκτόνησε η κόρη μέλους του πληρώματος του μοιραίου Sewol

Ν. Κορέα: Αυτοκτόνησε η κόρη μέλους του πληρώματος του μοιραίου Sewol

To πλοίο βυθίστηκε τον Απρίλιο, παρασύροντας στον θάνατο εκατοντάδες μαθητές

Ν. Κορέα: Αυτοκτόνησε η κόρη μέλους του πληρώματος του μοιραίου Sewol
Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει η κόρη ενός μέλους του πληρώματος του πλοίου Sewol, το το οποίο βυθίστηκε τον Απρίλιο στη Νότια Κορέα, παρασύροντας στον θάνατο εκατοντάδες μαθητές.

Όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές της χώρας, ο άντρας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για αμέλεια σχετικά με το ναυάγιο, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος για να φροντίσει για την κηδεία της κόρης του.

Κλείσιμο
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η άτυχη κοπέλα προετοιμαζόταν επί χρόνια για να δώσει εξετάσεις και να γίνει δημόσια υπάλληλος.

«Το να γίνω δημόσιος υπάλληλος ήταν η τελευταία μου ελπίδα, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτός είναι ο δρόμος μου. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε και σας ζητώ συγγνώμη», ανέφερε το σημείωμα που άφησε για τον σύζυγό της.

Τα 15 μέλη του πληρώματος του Sewol που επέζησαν της τραγωδίας κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα, από αμέλεια ως ανθρωποκτονία, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων και έπειτα από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που έδειχνε πολλούς εξ αυτών να εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθιζόταν, την ώρα που οι μαθητές παρέμεναν σε αυτό,
ακολουθώντας τις οδηγίες τους!

Υπενθυμίζεται ότι από τους συνολικά 467 επιβαίνοντες στο πλοίο οι 339 ήταν μαθητές και δάσκαλοι από ένα σχολείο στα περίχωρα της Σεούλ. Μόνο 172 άνθρωποι διασώθηκαν από το ναυάγιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης