Ιράκ: Συνεχίζεται η προέλαση των ισλαμιστών προς τη Βαγδάτη
Κατέλαβαν και την πόλη Ταλ Αφάρ - Τουλάχιστον 10 νεκροί από τους βομβαρδισμούς της ISIS
H πόλη Ταλ Αφάρ στο βορειοδυτικό Ιράκη είναι η τελευταία που κατέλαβαν οι ισλαμιστές αντάρτες της οργάνωσης ISIS.
Αρκετοί άνθρωποι με τους οποίους υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία σύμφωνα με το Reuters, δήλωσαν ότι μαχητές της σουνιτικής αραβικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ISIS) επιτέθηκαν στην πόλη και την έθεσαν υπό τον έλεγχό τους ύστερα από μάχες με τις δυνάμεις ασφαλείας.
Νωρίτερα σήμερα σε βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν οι αντάρτες στην Ταλ Αφαρ προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον δέκα ανθρώπων και τον τραυματισμό 40, σύμφωνα με τοπικές πηγές και αξιωματικούς της αστυνομίας.
Η Ταλ Αφαρ, μια σημαντική πόλη στην οποία διαμένουν σιίτες Τουρκμένοι, ήταν μια από τις ελάχιστες περιοχές της επαρχίας Νινευί που δεν είχαν πληγεί από την προέλαση των ανταρτών στο βόρειο Ιράκ.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.