Ιράκ: Ξεπερνούν τους 60 οι νεκροί από τις εκρήξεις στη Βαγδάτη
Πολλαπλές εκρήξεις αυτοκινήτων σημειώθηκαν σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης
UPD:
Περισσότεροι από 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο στη Βαγδάτη έπειτα από πολλαπλές εκρήξεις αυτοκινήτων που σημειώθηκαν σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη επίθεση έλαβε χώρα στην περιοχή Μπαγιάα, δυτικά της πόλης,
σκοτώνοντας 23 άτομα.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια σημειώθηκαν άλλες επτά εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων, σε διαφορετικά σημεία της πόλης, όλες σε λιγότερο από μία ώρα.
Νωρίτερα το Σάββατο, μαχητές της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) κατέλαβαν το πανεπιστήμιο του Ραμάντι και συνέλαβαν ομήρους φοιτητές και εργαζομένους.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.