Λεβίνσκι: Η Χίλαρι ευθύνεται για τα... τσιλιμπουρδίσματα του Κλίντον

Λεβίνσκι: Η Χίλαρι ευθύνεται για τα... τσιλιμπουρδίσματα του Κλίντον

Σύμφωνα με την 40χρονη πλέον Μόνικα, η ίδια η Χίλαρι παραδέχθηκε ότι παραμελούσε τον Μπιλ Κλίντον - Η «ανάρμοστη» σχέση της Λεβίνσκι με τον Κλίντον είχε τη συναίνεση και των δύο εραστών, σύμφωνα με την «πέτρα του σκανδάλου» του 1998

Λεβίνσκι: Η Χίλαρι ευθύνεται για τα... τσιλιμπουρδίσματα του Κλίντον
Με το «γάντι»... σφάζει τη Χίλαρι Κλίντον η Μόνικα Λεβίνσκι, λέγοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο περιοδικό "Vanity Fair" ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ευθύνεται για την απιστία του συζύγου της.
 
"Εξάλλου, και η ίδια η Χίλαρι έχει παραδεχτεί σε φίλη της, ότι ευθύνεται για τις ερωτικές αταξίες του Μπιλ Κλίντον" υποστηρίζει η πρώην μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για την ερωτική της περιπέτεια με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ανοίγοντας την καρδιά της στο περιοδικό "Vanity Fair", η 40χρονη πλέον Λεβίνσκι επισημαίνει ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ είχε παραμελήσει συναισθηματικά τον άντρα της και γι' αυτό το λόγο ήταν έτοιμη να τον συγχωρήσει, όταν δημοσιοποιήθηκε η ανάρμοστη σχέση του με τη Μόνικα.

Κλείσιμο
Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, η Λεβίνσκι υποστηρίζει ότι η Χίλαρι έχει παραδεχτεί το λάθος της στην στενή φίλη της οικογένειας Κλίντον, Νταϊάν Μπλερ -ότι, δηλαδή, κάποια περίοδο, είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα το σύζυγό της.
 
Όσο για το διόλου κολακευτικό σχόλιο, στο οποίο προέβη η Χίλαρι για την ίδια, όταν ενημερώθηκε πως ο άντρας της, την απατούσε μαζί της -«η Μόνικα Λεβίνσκι είναι ένα ναρκισιστικό καρτούν»-, η Λεβίνσκι πιστεύει πως θα μπορούσε να είχε πει πολύ περισσότερα.
 
"Τότε, το μόνο που είπε δημοσίως η Χίλαρι είναι ότι ήταν μία "καθ' όλα ανάρμοστη σχέση, γνωρίζει όμως πολύ καλά πως, ό,τι συνέβη, έγινε με τη συναίνεση και των δύο".  
 
Η Λεβίνσκι μίλησε επίσης και για την «παγκόσμια ταπείνωση» που υπέστη μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Είναι καιρός να γυρίσω σελίδα» τονίζει, εκφράζοντας την επιθυμία να «ανακτήσει τον έλεγχο της ιστορίας της και να δώσει ένα νόημα στο παρελθόν της». «Λυπάμαι βαθιά γι' αυτό που συνέβη μεταξύ του προέδρου Κλίντον και εμού» υπογράμμισε.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης