Οδησσός: «Οι νεκροί δεν είναι 39, είναι 116!»

Οδησσός: «Οι νεκροί δεν είναι 39, είναι 116!»

Μέλος τοπικού συμβουλίου υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στο φλεγόμενο κτίριο των Συνδικάτων κάηκαν στο πρόσωπο από «εύφλεκτα υλικά, ώστε να μην είναι δυνατή η ταυτοποίησή τους»

Οδησσός: «Οι νεκροί δεν είναι 39, είναι 116!»

Μετά το σοκ που προκάλεσε ο θάνατος 39 ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στο φλεγόμενο κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό, μέλος του τοπικού συμβουλίου της περιοχής κάνει λόγο για 116 νεκρούς.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο πρακτορείο RIA Novosti και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει «116 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό. Σκοτώθηκαν, όχι απλώς πέθαναν».

Μάλιστα, ο Βάντιμ Σαβένκο επισήμανε πως δε χρησιμοποιεί τη λέξη «κάηκε» ή «πέθαναν από ασφυξία», καθώς όπως υποστηρίζει δεν πραγματοποιήθηκε νεκροψία καθώς όλοι τους έφεραν τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι.

Πρόσθεσε, δε, ότι πολλοί από όσους έχασαν τη ζωή τους είχαν εγκαύματα στο κεφάλι και το πρόσωπό τους.

«Αυτό σημαίνει ότι κάηκαν από εύφλεκτα υλικά, ώστε να μην είναι δυνατή η ταυτοποίησή τους», υποστήριξε και δήλωσε ότι συγκέντρωσε τις πληροφορίες αυτές από ακτιβιστές που αντιτίθενται στην ουκρανική κυβέρνηση και που βρίσκονταν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Κλείσιμο

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης