Σε ρόλο... Χοσέ Κουέρβο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Σε ρόλο... Χοσέ Κουέρβο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Η τεκίλα Casamigos (που μεταφράζεται ως “σπίτι των φίλων”) γεννήθηκε από το κοινό πάθος των Κλούνεϊ και Γκέμπερ για το ποτό και το Μεξικό

Σε ρόλο... Χοσέ Κουέρβο ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Eίναι γνωστός ως σταρ του Χόλιγουντ, ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, ως πολιτικοποιημένος και φιλάνθρωπος. Πόσοι, όμως, γνωρίζουν ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι και παρασκευαστής τεκίλα;

Σύμφωνα με το Marketwatch, o γοητευτικός ηθοποιός το 2013 έκανε τα αποκαλυπτήρια της Casamigos, ένα brand που δημιούργησε σε συνεργασία με τον Ραντ Γκέιμπερ, σύζυγό της Σίντι Κρόφορντ, και τον προγραμματιστή Μάικλ Μέλντμαν.

Η τεκίλα Casamigos (που μεταφράζεται ως “σπίτι των φίλων”) γεννήθηκε από το κοινό πάθος των Κλούνεϊ και Γκέμπερ για το ποτό και το Μεξικό, όπου αμφότεροι έχουν γειτονικά σπίτια στο πολυτελές θέρετρο Κάμπο Σαν Λούκας.

Αφού κατανάλωσαν οι ίδιοι τεράστιες ποσότητες από την καλύτερη τεκίλα της περιοχής, ο Κλούνεϊ πρότεινε στον Γκέρμπερ να παρασκευάσουν τη δική τους, βρίσκοντας τον ποτοποιό που θα δημιουργούσε την τέλεια συνταγή. “Η ιδέα μας ήταν να παρασκευάσουμε την πιο εύγεστη και ηπιότερη τεκίλα, η γεύση της οποίας δεν θα χρειζόταν να καλυφθεί από το αλάτι ή το λάιμ”, λέει ο Κλούνεϊ στο ενημερωτικό υλικό για το ποτό που παρασκευάζει.

Oπως αναφέρει το Marketwatch, ο Κλούνεϊ με μία κίνηση “χτυπάει” δύο τάσεις: Αφενός, τη δημιουργία μιας ποιότητας τεκίλα, την οποία μπορεί κανείς να απολαύσει και σκέτη χωρίς την ανάμειξη με “Margarita”, κάτι που γίνεται μόδα τα τελευταία χρόνια. Πράγματι, οι πωλήσεις της super-premium τεκίλα - της πιο ακριβής κατηγορίας- αυξήθηκαν κατά 10,2%, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία για την κατανάλωση αποσταγμένων ποτών στις ΗΠΑ.
Κλείσιμο

Η δεύτερη τάση αφορά στο ότι όλο και περισσότερες διασημότητες ασχολούνται με την παρασκευή της συγκεκριμένης κατηγορίας ποτών. Οπως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο οποίος λάνσαρε την 901 Tequila και ο Τζέι Ζ, σύζυγος της Μπιγιονσέ, που δημιούργησε τo κονιάκ D'USSE.

Tώρα εάν θα πετύχει το επιχειρηματικό εγχείρημα του Κλούνεϊ, παραμένει άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έχει ποντάρει αρκετά χρήματα σε αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ραντ Γκέρμπερ, ο οποίος αποκάλυψε ότι το ποσό της επένδυσης πίσω από το brand είναι τουλάχιστον επταψήφιο.

Την Casamigos διανέμει η Sidney Frank Importing Company, που διανέμει επίσης τη βότκα Grey Goose.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης