Κέρι σε Λαβρόφ: Η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη να επιβάλει περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία
Τι μεταδίδει το Reuters - Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, σύμφωνα με το RT, τόνισε σε ομιλία του ότι η διπλωματική προσέγγιση την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου ήταν πολύ πιο εύκολη υπόθεση από αυτή που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα με την Ουκρανία
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, προειδοποίησε την Τετάρτη τον Ρώσο ομόλογό του, Σέργκεϊ Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας, ότι η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη να επιβάλει περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία εάν δεν επέλθει αποκλιμάκωση των εντάσεων στην ανατολική Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο δηλώσεις Αμερικανού αξιωματούχου.
Αρχίζει ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος;
Τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία έχουν οδηγήσει σχολιαστές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να αναρωτηθούν αν βρισκόμαστε στην απαρχή μιας επικίνδυνης κλιμάκωσης στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με τη Ρωσία, που θα μπορούσε να μας γυρίσει σε συμπεριφορές και πρότυπα του Ψυχρού Πολέμου του 20ού αιώνα. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, σύμφωνα με το RT, τόνισε σε ομιλία του ότι η διπλωματική προσέγγιση την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου ήταν πολύ πιο εύκολη υπόθεση από αυτή που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα με την Ουκρανία.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.