Μαρτυρία από Ν.Κορέα: Προσπάθησα να ρίξω τις λέμβους, αλλά δεν μπόρεσα λόγω κλίσης
Αυτό υποστήριξε ο ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για εγκληματική αμέλεια για το πολύνεκρο ναυάγιο με θύματα παιδιά
Να δικαιολογηθεί για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του που οδηγήσε στον θάνατο τουλάχιστον 104 ατόμων, όσων δηλαδή σορών έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα, επιχείρησε την Τρίτη ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για εγκληματική αμέλεια.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για αξιωματικό του πλοίου, ο οποίος μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα μίλησε σε δημοσιογράφους κρατώντας σκυμμένο το κεφάλι του.
Όπως είπε, προσπάθησε να ρίξει τις σωσίβιες λέμβους στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν οι επιβάτες του πλοίου αλλά δεν μπόρεσε να τις πλησιάσει επειδή το σκάφος είχε πάρει ήδη μεγάλη κλίση.
Το πλοίο Sewol βυθίστηκε την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια του δρομολογίου που εκτελούσε από το λιμάνι Ίντσεον στο τροπικό νησί Τζέζου.
Κλείσιμο
Από τους 476 επιβάτες και πλήρωμα, οι 339 ήταν έφηβοι και εκπαιδευτικοί που πήγαιναν σχολική εκδρομή. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 174 άτομα, ενώ οι υπόλοιποι θεωρούνται νεκροί.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.