«Δεν θα επιτρέψουμε την επανάληψη του σεναρίου "Κριμαία"» δηλώνει ο Ουκρανός πρόεδρος
Ο Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ υπέδειξε τη Ρωσία ότι ξεκίνησε δεύτερο κύμα της ειδικής επιχείρησης ανατροπής της κυβέρνησης του Κιέβου
Μήνυμα προς τη Ρωσία την οποία κατηγόρησε ότι υλοποιεί τη δεύτερη φάση της ειδικής επιχείρησης ανατροπής της κυβέρνησης του Κιέβου έστειλε με τηλεοπτικό μήνυμά του ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ.
«Οι εχθροί της Ουκρανίας προσπαθούν να επαναλάβον το σενάριο της Κριμαίας αλλά εμείς δεν θα το επιτρέψουμε» ανέφερε ο Τουρτσίνοφ κατηγορώντας «αυτονομιστικές ομάδες που συντονίζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες» για τις εισβολές στα ουκρανικά κυβερνητικά κτίρια.
«Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι υλοποιείται σχέδιο αποσταθεροποίησης της κατάστασης. Το σχέδιο περιλαμβάνει την εισβολή ξένων στρατευμάτων και την κατάληψη των ανατολικών επαρχιών της χώρας» υποστήριξε από την πλευρά του ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αντρέι Γιάτσενιουκ.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.